AON NEDERLAND
http://www.aon.nl

Seminar Risk Management and Insurance Practice in China

Seminar 'Behind the Great Wall, Risk Management and Insurance Practice in China'

Rotterdam, 4 maart 2004

Geachte redactie,

Voor ondernemers met belangen in China organiseert Aon Nederland op dinsdag 16 maart a.s. van 12.00 tot 17.00 uur in De Kuip te Rotterdam het seminar 'Behind the Great Wall, Risk Management and Insurance Practice in China'. Graag nodigen wij vertegenwoordigers van de media uit aan dit seminar deel te nemen.

Het programma van het Engelstalige seminar ziet er als volgt uit:

12.00 uur Aankomst en lunch
13.00 uur Welkomstwoord door Kik Thole
Strategic Account Manager Aon Risico Management 13.05 uur Introductie door Wilco de Haan
Manager Global Business Unit Aon Risico Management 13.15 uur Presentatie door Stephen Davies Regional Managing Director, Aon Asia Asia Overview
14.30 uur Koffie pauze
15.00 uur Presentatie door Benjamin Chang Regional Director, Aon Asia
China: Challenges and Risk Implications 16.00 uur Presentatie door Yiming Shen
Deputy General Manager Aon-COFCO China Insurance Market and Practice 17.00 uur Borrel
18.00 uur Afsluiting

Indien u interesse heeft deel te nemen aan het seminar dan kunt u dat kenbaar maken via het bijgevoegde antwoordformulier. Graag deze bevestiging uiterlijk 12 maart aanstaande retourneren. Dat kan per fax, per e-mail of telefonisch. Fax: 010 448 87 61. E-mail: ulrika-(underscore)lundgren@aon.nl. Telefoon: 010 448 75 22.

Met vriendelijke groet,
Aon Nederland

Ulrika Lundgren
Press Officer


---


----

BIJLAGE 1 - Toelichting

China heeft zich de laatste jaren mogen verheugen over ongeëvenaarde internationale belangstelling. De laatste cijfers geven aan dat de hoogte van de directe buitenlandse investeringen in 2003 met USD 53,5 miljard een absoluut record bereikte. China biedt de ondernemer kansen, maar heeft diezelfde ondernemer voldoende zicht op de vele mogelijkheden om zijn kans op succes te vergroten?

Ondernemen betekent ook in China risico's nemen. Om dit verantwoord te kunnen doen moet je inzicht hebben in deze risico's. China kenmerkt zich niet alleen door het feit dat er aardbevingen, overstromingen en tyfoons voorkomen, maar ook door een geheel andere kijk op ondernemen en het verzekeren van risico's. Dit resulteert in een compleet anders gereguleerde (her)verzekeringsmarkt, een ander juridisch kader en een heel andere kijk op risico's en risicomanagement.

Tijdens het seminar wordt met behulp van onze Chinese collega's inzicht geboden in risico's en risicomanagement. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur van het zakendoen in China en het Chinese rechtssysteem. Ook wordt een breed inzicht geboden in de Chinese verzekeringsmarkt en haar (on)mogelijkheden. Speciale aandacht wordt besteed aan Corporate Governance in China en de gevolgen hiervan voor de Bestuurdersaansprakelijkheid.

Aon heeft als eerste internationale makelaar in november 2003 een volledige licentie in China verkregen. Aon kan bedrijven met zakelijke belangen in China dan ook voorzien van professioneel advies en relevante informatie.


---


----

BIJLAGE 2 - Antwoordformulier

Aan : Aon Nederland, fax (010) 448 87 61

T.a.v. : Ulrika Lundgren

Betreft : Bevestiging deelname seminar Aon Risico Management

Ondergetekende is dinsdag 16 maart aanwezig in De Kuip te Rotterdam.

Naam :

---

Publicatie :

---

Telefoon :

---

E-mail :

---


0 Ik wil graag de seminar-informatie ontvangen.

Graag deze bevestiging uiterlijk 12 maart aanstaande retourneren. Dat kan per fax, per e-mail of telefonisch. Fax: 010 448 87 61. E-mail: ulrika-(underscore)lundgren@aon.nl. Telefoon: 010 448 75 22.


---


----


04 mrt 04 16:37