Dienstenbond CNV

Uitnodiging ledenvergadering Megapool
11-03-2004

Op donderdag 11 maart bent u door de directie geïnformeerd over het feit dat er bij Megapool op korte termijn een herstructurering zal plaatsvinden die behoorlijke gevolgen heeft voor de werknemers van Megapool. De herstructurering is volgens de directie nodig om de kosten terug te brengen en de positie van Megapool in de markt te versterken.

Bij deze herstructurering zal er sprake zijn van verlies aan arbeidsplaatsen. Ook zullen er veranderingen in de organisatie worden doorgevoerd, waardoor iedereen die bij Megapool werkt op de een of andere wijze te maken krijgt met de gevolgen van de herstructurering en revitalisering van het bedrijf.

Ledenvergadering op 16 maart
Dergelijke veranderingen zijn voor werknemers altijd bijzonder ingrijpend. Daarom hebben de vakbonden CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten een gezamenlijke vergadering belegd op

dinsdag 16 maart as
van 20:00 tot 22:00 uur
in Van der Valk-hotel De Cantharel in Ugchelen

Dit is in Apeldoorn langs de A1 tussen Deventer en Amersfoort, afslag 19.

Tijdens deze ledenvergadering zullen wij verslag doen van onze activiteiten en bemoeienissen tot dan toe. Ook willen we dan met u praten over de manier waarop volgens u de gevolgen moeten worden opgevangen.

Tijdens deze bijeenkomst zijn alle werknemers van Megapool welkom, of zij nu wel of niet lid zijn van de vakbond. Bij een volgende vergadering zullen alleen de leden van de bonden nog worden uitgenodigd.

Meepraten
Meepraten en meedenken kan. In de eerste plaats door op 16 maart naar de werknemersbijeenkomst te komen, maar uiteindelijk alleen en vooral door lid te worden van de vakbond. Op deze site vindt u alle informatie.