De Unie


Arboned - Unie ORkandidaten gevraagd

16 maart 2004 - Van de Ondernemingsraad van ArboNed hebben wij vernomen dat op 19 mei 2004 verkiezingen voor de diverse Business Units bij ArboNed plaats zullen vinden. Graag zouden wij leden van De Unie kandidaat willen stellen voor deze verkiezingen.

De Unie is groot voorstander van een goed functionerende medezeggenschap, in het belang van alle medewerkers en van het bedrijf als geheel. De ondernemingsraad is voor tal van interne bedrijfsaangelegenheden de aangewezen gesprekspartner voor de directie. Een enthousiaste, betrokken en professionele OR is daarvoor van groot belang.

Klemmend beroep op u
Wij doen als Unie een klemmend beroep op u, als lid, om u kandidaat te stellen voor de OR-verkiezingen van ArboNed. Zeker bij ArboNed, waar mogelijk door aantreden van de nieuwe directeur veranderingen gaan plaats vinden, is een goede OR broodnodig!

Ondersteuning door De Unie
De Unie zal u op alle mogelijke manieren ondersteunen, zowel tijdens de verkiezingen, als wanneer u eenmaal gekozen bent. Uw Unie-bestuurder is altijd bereid op uw verzoek advies te geven. Daarnaast kunt u deelnemen aan opleidingen (gratis voor OR-leden) en informatie ontvangen over allerhande onderwerpen, waar de OR mee te maken heeft.

Verkiesbaar stellen
Als u zich via De Unie kandidaat stelt en wordt gekozen, dan zit u in de OR zonder last of ruggespraak van De Unie. U bent ons geen verantwoording schuldig, dat komt toe aan de collegas die u hebben gekozen.

U kunt zich verkiesbaar stellen voor een van de volgende Business Units:

* Business Unit Noord- Oost Nederland

* Business Unit Utrecht

* Business Unit Zuid- West Nederland

* Hoofdkantoor

Indien u bereid bent zich kandidaat te stellen namens De Unie, verzoeken wij u de bijgaande bereidverklaring ingevuld en ondertekend zo snel mogelijk, doch uiterlijk 19 april 2004 , aan ons te retourneren. Wij melden u dan aan bij de verkiezingscommissie.

U kunt de bereidverklaring aan ons faxen op nummer (0345) 851000 of opsturen naar

De Unie,
t.a.v. H. den Braven,
Antwoordnummer 2060,
4100 VB CULEMBORG.

Mogen wij ervan uitgaan dat u wilt meewerken aan een sterke Unie vertegenwoordiging in de Ondernemingsraad? Juist nu!

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben over de OR-kandidatuur namens De Unie, dan kunt u contact opnemen via (0345) 851 354 of mailen naar brv-h@unie.nl.

Roel Zijlstra
Bestuurder


* OR-bereidverklaring (pdf)

dinsdag, 16 maart 2004