Lekstroom, 11.00 uur

Utrecht 16-03-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Vrouw gestoken
NIEUWEGEIN - Op maandagavond 15 maart is een vrouw in haar arm gestoken. Omstreeks 19.15 uur kreeg de politie een melding dat er bij een benzinestation aan de Rijksweg A2 een 23-jarige vrouw uit Oudewater was gestoken. Het slachtoffer had een bloedende snee in haar rechterbovenarm. De vrouw zat bij het tankstation in haar auto, toen haar portier werd opengetrokken door een onbekende dader die haar vervolgens stak.

Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis waar zij is verbonden. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van district Lekstroom: 0900-8844.

Diesel in sloot

NIEUWEGEIN Op maandagmiddag 15 maart is op een bedrijfsterrein aan de Structuurbaan dieselolie in de sloot gevonden. Naar aanleiding van klachten heeft de politie poolshoogte genomen en trof lekkende dieselopslagtanks aan. De onbekende hoeveelheid dieselolie liep in de ernaast gelegen sloot. Tevens bleek er puin in de sloot te liggen.

Tegen het bedrijf is procesverbaal opgemaakt. Het bedrijf dient de sloot schoon te maken en te zorgen voor het afvoeren van het slib.