Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mercury Interactive benoemt Marketing Manager Benelux

Utrecht, maart 2004 - Bij Mercury Interactive (NASDAQ: MERQ ) is Lisette Huyskamp (32) in dienst getreden als Marketing Manager Benelux. In deze functie is Huyskamp verantwoordelijk voor de marketing en communicatie op tactisch, strategisch en operationeel niveau van de producten en diensten van Mercury Interactive binnen de Benelux. Lisette Huyskamp was voorheen Marketing Manager bij PeopleSoft. Zij begon haar loopbaan bij Dell Computer en werkte vervolgens onder andere als Account Manager bij Excerpta Medica van Reed Elsevier en als Account Director bij het arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau ACA.

Mercury Interactive
Mercury Interactive (NASDAQ: MERQ), marktleider op het gebied van Business Technology Optimization (BTO), heeft als doel klanten te ondersteunen om de bedrijfswaarde van informatie-technologie te optimaliseren.
Mercury Interactive is opgericht in 1989, opereert wereldwijd en is één van de snelst groeiende ondernemingen op het gebied van enterprise software.
Mercury Interactive biedt software en services om prioriteiten en mensen in en de praktijk van IT aan te sturen, om applicaties te leveren en te beheren en de IT-strategie en -uitvoering te integreren. Klanten in de hele wereld vertrouwen op de producten en diensten van Mercury Interactive om kwaliteit en performance van applicaties en om IT-kosten, risico's en compliance te managen. BTO-producten worden aangevuld met technologieën en diensten van global business partners. Meer informatie over Mercury Interactive is te vinden op http://www.mercuryinteractive.nl



Ingezonden persbericht