Politie Zeeland


O-1885-2004 DUIKER IN MOEILIJKHEDEN

Maandagavond rond 22.30 uur is een 42-jarige duiker uit de gemeente Borsele, tijdens een oefening in het zwembad in Goes, in moeilijkheden geraakt.
Na de oefening troffen leden van de duikvereniging, waar de man deel van uitmaakt, hem op de bodem van het zwembad aan.
Hij werd door een van hen gereanimeerd en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Er is nog niet bekend wat er gebeurd is. Over de toestand van de man is nog niets bekend.

O-1886-2004 DIEFSTAL ACCU'S
Tussen maandagmiddag 16.30 uur en dinsdagochtend 06.00 uur zijn van een vrachtauto die geparkeerd stond aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk de twee accu's weggenomen.
Ook de afschermkap en bevestigingen zijn weggenomen. De weggenomen goederen hebben een totale waarde van honderden euro's.


W-1887-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.30 uur is een 30-jarige automobilist uit Vlissingen aan de Paul Krugerstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.


W-1888-2004 DIEFSTAL UIT AUTO'S

Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en maandagochtend 08.00 uur is er ingebroken in twee auto's die geparkeerd stonden aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg.
Uit beide auto's werd navigatieapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
De auto's zijn opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-1889-2004 AANRIJDING IN POORTVLIET

Maandagochtend rond 09.25 uur vond er op de kruising Paasdijkweg, Engelaarsdijk (rotonde) in Poortvliet een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 30-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Paasdijkweg komende uit de richting van Poortvliet.

Op vermelde kruising verleende ze geen voorrang aan de automobiliste (verdere gegevens niet bekend) die al op de rotonde reed.
Door de daarop volgende aanrijding reed de auto van de 30-jarige vrouw nog enkele tientallen meters door in de richting van Sint Annaland.
Ze raakte in haar auto bekneld maar kon zelf, met behulp van ambulancepersoneel, uit het voertuig komen.
Ze werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Haar dochtertje van 19 maanden bleef ongedeerd.
Beide voertuigen raakten beschadigd.





Politie Zeeland