1e persbericht van dinsdag 16 maart 2004

Eindhoven 16-03-2004 - Berichten uit de regio

Veldhoven: Inbraak in een bedrijf

In een bedrijf aan de Dorpstraat is tussen maandagavond 23.59 uur en dinsdagmorgen 00.05 uur ingebroken. Door middel van vernieling van een ruit aan de voorzijde is men binnen gekomen. Uit het bedrijf zijn twee helmen weggenomen.

Nuenen : Inbraak in een bedrijf

Dinsdagmorgen tussen 00.30 uur en 00.43 uur is er ingebroken in een bedrijf aan de Collseweg. Men kwam binnen door vernieling van een ruit aan voorzijde van het bedrijf. Uit het kantoor zijn een laptop en een flatscreen weggenomen.

Eindhoven: Hardrijder raakt rijbewijs kwijt

Een 34-jarige motorrijder uit Eindhoven is dinsdagmorgen omstreeks 00.10 uur op de Onze Lieve Vrouwestraat staande gehouden. Collegas hadden gezien dat de motorrijder op de John F Kennedylaan, ter hoogte van de flitspalen, steeds afremde. Toen zij hem volgden reed de man op het laatste stuk van deze weg 128 km/u. Hij kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Eindhoven: Lastige man opnieuw aangehouden

Een 20-jarige Eindhovenaar is maandagavond om 23.30 uur op de Boutenslaan aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor bij de woning van zijn ex vriendin aan de Gestelsestraat opnieuw bedreigingen te hebben geuit. Bij zijn aanhouding was hij in het bezit van twee messen. De verdachte is overgebracht naar het bureau en ingesloten. De messen zijn inbeslaggenomen.

Asten / Someren: Rood licht controle

Dinsdagmorgen zijn bij een rood licht controle op de Dijkstraat en de Rijksweg negen bestuurder bekeurd voor het rijden door rood licht.

Helmond: Woninginbraak

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Janssenstraat. Daarbij zijn een videorecorder, een mobiele telefoon en geld weggehaald. De achterdeur van het huis is opengebroken waarna de woning is doorzocht en de spullen zijn meegenomen.

Steensel: Tractor weg na inbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Eindhovenseweg is een tweewielige tractor weggehaald. Dat gebeurde tussen maandagavond 21.30 uur en dinsdagochtend 7.45 uur. In de afrastering rondom het bedrijf is een gat geknipt, waarna de tractor uit een niet-afgesloten schuur is gehaald.