Gemeente Berkel en Rodenrijs


Herstraten Vosmaerstraat en Rosemondsingel

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden zal er in de week van 15 maart gestart worden met de herstraatwerkzaamheden in de Vosmaerstraat en Rosemondsingel. Ook het garageplein achter de Vosmaerstraat wordt herstraat.

De herstraatwerkzaamheden zijn een vervolg op de in 2002 uitgevoerde riolerings-werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Van de Lindenloof uit Hellevoetsluis en duren naar verwachting 13 weken.

Met de herstraatwerkzaamheden worden ten opzichte van de huidige situatie onder andere de volgende wijzigingen aangebracht:


· De huidige bestratingsmaterialen worden vervangen door nieuwe materialen.

· In de Rosemondsingel wordt éénrichtingsverkeer ingesteld.
· Het gedeeltelijk parkeren op het trottoir in de Vosmaerstraat wordt vervangen door parkeren in parkeervakken.

· De openbare verlichting wordt vervangen.

De suggesties van de bewoners, gedaan tijdens twee informatieavonden en een enquête, zijn zoveel mogelijk in het definitieve plan verwerkt. De nadere uitwerking van het plan heeft in nauw overleg met een aantal vertegenwoordigers van de bewoners plaatsgevonden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer A.C.L.M. Hoppenbrouwers, telefoon (010) 514 08 08 of de heer J. Snijders, telefoon (010) 514 08 70, beiden van de afdeling Infrastructuur.

12 - 07 herstraten400.jpg

Laatste wijziging: 16 maart 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs