Gemeente Berkel en Rodenrijs


Inspraak artikel 19 WRO-procedure

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berkel en Rodenrijs maken bekend dat door de volgende personen/instanties verzoeken zijn ingediend voor een vrijstelling ex. artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.


- de heer Smits heeft een verzoek ingediend om een woning te mogen bouwen op het perceel tussen Anjerdreef 66b en Irislaan 48. De bouw van de woning is in strijd met het bestemmingsplan ´Anjerdreef´.
- De heer Olsthoorn heeft een plan ingediend om op het perceel aan de Rodenrijseweg 54 het aanwezige (voormalige) wagenhuis te slopen en te herbouwen op de locatie direct gelegen naast de bestaande locatie van het wagenhuis. De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ´Rodenrijseweg´.

- B&W Wooning Vastgoed BV heeft een aanvraag ingediend voor het oprichten van 20 woningen op het perceel Noordeindseweg 21-23. Dit verzoek is in strijd met het bestemmingsplan ´Noordeindseweg, 14e herziening´.

- Voor het perceel aan de Noordeindseweg 300a is van de heer Hulst een verzoek binnengekomen om een aantal bestaande opstallen te verwijderen en in plaats daarvan een nieuwe schuur te bouwen. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan ´Landelijk gebied´.

Op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) in combinatie met de gemeentelijke inspraakverordening hebben ingezetenen van de gemeente en diegene die binnen de gemeente een belang hebben, de mogelijkheid om hun mening over de vrijstellingsverzoeken kenbaar te maken.
Daartoe liggen de verzoeken met de bijbehorende tekeningen vanaf donderdag 18 maart 2004 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de balie van de Sector Ruimte. De balie is iedere werkdag vanaf 8.30 tot 13.00 uur voor publiek geopend.
Binnen deze termijn kan eenieder een inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders, postbus
1, 2650 AA, Berkel en Rodenrijs. Na afloop van de inspraaktermijn beslissen Burgemeester en wethouders over het volgen van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 juncto artikel 19a WRO.

Laatste wijziging: 16 maart 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs