Versatel Telecom International NV


- PERSBERICHT -

Versatel biedt mobiel bellen in combinatie met vaste telefonie voor de zakelijke markt

Amsterdam 16 maart 2004 ­ Versatel Nederland B.V. introduceert vandaag mobiele telefonie voor de zakelijke markt onder de naam Versatel Business Mobile. Hiermee kan Versatel haar zakelijke klanten kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen bieden voor al hun telecommunicatiebehoeften. Versatel is met de aanvulling van haar mobiele aanbod op het bestaande portfolio de eerste volledig geïntegreerde alternatieve telecommunicatieaanbieder in Nederland.

Tegelijkertijd introduceert Versatel zogenaamd `Versatel - Versatel' belvoordeel (On Net telefoniekorting). Dit betekent dat Versatel klanten extra voordelig uit zijn als zij via het vaste en/of mobiele netwerk van Versatel naar andere Versatel klanten bellen. Hiermee behoren de hoge tarieven voor bellen van kantoor naar kantoor en van kantoor naar de mobiele telefoons van werknemers en vice versa tot het verleden. De besparingen op de gesprekstarieven voor bellen van kantoor naar mobiel via het Versatel netwerk kunnen tot 50% oplopen.

Versatel Business Mobile bestaat uit vier zeer laagdrempelige mobiele telefonievarianten met een contractduur van één of twee jaar en de keuze voor wel of geen nieuw mobiel telefoontoestel. De belbundel van tien euro, die bij de meeste abonnementsvormen hoort, is te delen met andere collega's, zodat deze optimaal kan worden verbruikt, iets wat met name voor bedrijven in het MKB segment zeer aantrekkelijk is. In combinatie met de reeds bekende vaste telefonie producten van Versatel, zoals ISDN2, ISDN20 en ISDN30, vormt Versatel Business Mobile een totaaloplossing voor bedrijven die uniek is op de Nederlandse telecommunicatiemarkt.

Attila Gültuna, Managing Director van Versatel Nederland verklaarde: "Uit ervaring is gebleken dat gemiddeld 40% van een telefoonrekening bestaat uit gesprekken van werknemers en vestigingen onderling. Juist op deze gesprekken kunnen wij `Versatel ­ Versatel' belvoordeel bieden, wat voor ondernemers een behoorlijke besparing oplevert. Doordat we ons eigen vaste netwerk hebben en een uitgebreid aanbod van vaste telefonie producten aanbieden in combinatie met onze mobiele diensten, kunnen wij onze klanten een complete telecommunicatieoplossing bieden."

TABEL: EXTRA besparing op alle `Versatel ­ Versatel' gesprekken die kan oplopen tot 50%.

 Gesprekken van/naar         Business Telephony        ISDN*/ IP Telephony         Business Mobile 
 Business Telephony          0%                        10%                         50%
 ISDN*/IP Telephony          10%                       50%                         50%
 Business Mobile             50%                       50%                         50%

*Business ISDN (+), Business All In (+) en ISDN20 & ISDN30 Services

Meer informatie over `Versatel ­ Versatel' belvoordeel (On Net telefoniekorting) en Versatel Business Mobile is te vinden op www.versatel.nl


-EINDE-

Versatel Nederland B.V. is onderdeel van Versatel Telecom International N.V. (Euronext: VRSA). Versatel heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is een concurrerende telecommunicatie operator en toonaangevend alternatief voor de voormalig monopolistische telecommunicatieaanbieders in haar thuismarkten in de Benelux en regionaal Duitsland. Versatel, opgericht in oktober 1995, is in het bezit van volledige telecommunicatielicenties voor Nederland, België en Duitsland en telt ruim 1 miljoen klanten en ruim
1.600 werknemers. Versatel heeft een op eigen faciliteiten gebaseerd breedbandig netwerk dat gebruikmaakt van de modernste netwerktechnologieën om aan bedrijven breedbandige spraak-, data- en internetdiensten te bieden. Versatel is een beursgenoteerde vennootschap die een notering heeft aan de Euronext Amsterdam (VRSA). Meer nieuws en informatie is verkrijgbaar via http://www.versatel.com.

Pagina 1 van 2


- PERSBERICHT -