Amsterdam Oud Zuid


Inbraakpreventieactie in De Pijp

In de maand februari is de politie van wijkteam de Pijp in samenwerking met stadsdeel Amsterdam Oud Zuid en de preventieadviseurs van Dubbel Plus een inbraakpreventieactie in de Pijp gestart.

Uit onderzoek is gebleken dat in de wintermaanden de inbraakgevoeligheid in woningen hoger is als in de zomermaanden. Op diverse dagen en tijdstippen gaat de politie samen met de preventieadviseurs de bewoners in de Pijp wijzen op mogelijke inbraakgevoeligheid van hun woning.

Dubbel Plus is een gecertificeerd PKVW (politie keurmerk veilig wonen)-bedrijf. Het advies is geheel kosteloos en men werkt op afspraak. Deze onderneming kan tevens zorgen voor eventuele montage en certificering. Indien een certificaat is afgegeven bestaat de mogelijkheid dat er een korting kan worden gegeven op de inboedelverzekering. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Dubbel Plus is te bereiken op telefoonnr.: 020-4101060.

Uiteraard kunt u ook via het politiewijkteam de Pijp vragen om een preventieadvies. De politie is te bereiken via telefoonnr.: 0900-8844.