Eemland zuid, 16.35 uur

Utrecht 16-03-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Verkeerscontrole
HOOGLANDERVEEN Op dinsdagochtend is een verkeerscontrole gehouden op de Van Tuylsstraat. Tussen 09.00 uur en 10.00 uur werden negen processen-verbaal uitgeschreven aan automobilisten voor het niet dragen van een autogordel tijdens het rijden. Twee snorfietsers kregen een bekeuring voor het niet rijden op het fietspad.

Gordelcontrole
AMERSFOORT Op dinsdag is een verkeerscontrole gehouden op de Van Tuylsstraat. Tussen 11.30 uur en 12.30 uur werden 17 processen-verbaal uitgeschreven aan automobilisten voor het niet dragen van een autogordel tijdens het rijden.

Geslotenverklaring
WOUDENBERG Op dinsdag zijn tijdens een controle op de Voskuilerdijk tien bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten voor het negeren van een geslotenverklaring.

Mishandeling
LEUSDEN Op dinsdagochtend is een 13-jarig meisje uit Leusden mishandeld. Omstreeks 10.20 uur fietste het meisje over de Lockhorsterweg toen zij werd aangesproken door een jongen. Zonder enige aanleiding sloeg hij haar in het gezicht en fietste weg. Het meisje heeft licht hoofdletsel opgelopen.

Signalement verdachte:
Jongen met chinees uiterlijk. Leeftijd ± 16 jaar. Lengte ong. 1.70 m. kort zwart haar, breed postuur.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met politiedistrict Eemland zuid: 0900-88 44.