Gemeente Eemnes


* Gemeenteberichten week 12 (datum mededeling 18 maart 2004) Ingekomen aanvragen
Ingekomen aanvraag monumentenvergunning
Verleende vergunningen

* Agenda commissie Bezwaarschriften

* Agenda Welstandscommissie
Gemeenteberichten week 12
Ingekomen aanvragen

* Meervalweg 1, plaatsen garage en carport, ingekomen 12 maart 2004.

Ingekomen aanvragen reclamevergunning

* Barbeelstraat 2, plaatsen gevelreclame, ingekomen 15 maart 2004. Ingekomen aanvraag monumentenvergunning

* Oud Eemnesserweg 13, restaureren en vergroten woning en bedrijfsruimte, ingekomen 2 maart 2004.

De aanvraag om monumentenvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende twee weken ter inzage. Gedurende voornoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze aan het college van burgemeester en wethouders bekend maken.

Verleende vergunningen.

Verleende sloopvergunning

* Oud Eemnesserweg 23, gedeeltelijk slopen van een tuincentrum en bijgebouwen, verzonden 11 maart 2004.

Verleende kapvergunningen

* Aartseveen 4, een boom in de achtertuin, verzonden 10 maart 2004.
* Reijerserf t.h.v. nr. 40, een Christusdoorn, verzonden 10 maart 2004.

* Hasselaarlaan voor nr. 8, een eik, verzonden 10 maart 2004. publicatie ter inzage.
Wanneer u als belanghebbende zich niet met een van deze besluiten kunt verenigen, dan kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders.
Indiening van een bezwaarschrift schort de werking van een verleende vergunning niet op. U kunt na het indienen van een bezwaarschrift, als onverwijlde spoed dat -gelet op de betrokkenen belangen - vereist, ook een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Voor een dergelijk verzoek brengt de rechtbank griffierecht in rekening.

* Forelweg 6, bouwen serre..
Agenda commissie Bezwaarschriften
Maandag 22 maart 2004
Commissiekamer gemeentehuis

* Bezwaarschrift van de heer T.H. Borssen tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 7 januari 2004, waarbij de gevraagde aanlegvergunning voor een perceel weiland aan de Wakkerendijk naast de Jonge Jaapeweg is geweigerd. Partijen zijn opgeroepen om 20.00 uur.


* Bezwaarschrift van de heer J.M.J. Rigter tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2003, waarbij de gevraagde aanlegvergunning voor het verharden van een gedeelte van de oprit en een vanghok in een weiland tegenover het perceel Wakkerendijk 112 is geweigerd.
Partijen zijn opgeroepen om 20.30 uur.


* Bezwaarschrift van de heer en mevrouw Hazebroek tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 6 februari 2004, waarbij de bouwvergunning voor het oprichten van een bedrijfswoning in een gedeelte van de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw Bramenberg 9 is geweigerd.
Partijen zijn opgeroepen om 21.00 uur.
Voor meer informatie over deze agenda of de commissie bezwaarschriften in het algemeen kunt u zich wenden tot Irene van Zon 035-5390611. De Welstandscommissie komt bijeen op donderdag 18 maart 2004. De agenda kunt u inzien bij de balie van de sector Grondgebied. Met ingang van 1 januari 2004 belt u met AVR Midden 030-2142211. Dit is een ander telefoonnummer dan vorig jaar. Om de kosten te drukken is Eemnes namelijk overgestapt naar een ander vuil-ophaal bedrijf. Meer over het ophalen en aanbieden op de gemeentewerf van de diverse soorten afval leest u op de Kalender Huishoudelijk Afval die inmiddels huis-aan-huis vespreid is. Mocht u nog niets ontvangen hebben, dan kunt u deze kalender gratis afhalen bij het gemeentehuis.