Gemeente Voorschoten

Persberichten - Gemeente Voorschoten roept vrijwilligersorganisaties op beroep te doen op Vrijwilligersfonds
Uitgebracht op: dinsdag 16 maart 2004

De gemeente Voorschoten roept vrijwilligersorganisaties op een beroep te doen op het Vrijwilligersfonds Voorschoten. De gemeente heeft dit fonds in 2003 in het leven geroepen om een steentje bij te dragen in de kosten van activiteiten van vrijwilligersorganisaties. Tot 31 maart hebben de organisaties de mogelijkheid een aanvraag in te zenden voor een donatie.

In januari 2004 zijn circa 180 Voorschotense vrijwilligersorganisaties aangeschreven met uitleg over de mogelijkheden voor een donatie en aanvraagformulieren voor het Vrijwilligersfonds. Activiteiten waarvoor vrijwilligersorganisaties een donatie kunnen aanvragen, zijn bijvoorbeeld: een etentje om vrijwilligers te bedanken, de afsluiting van een seizoen, een jubileum, een cursus voor bestuursleden of de kosten van een advertentie om nieuwe vrijwilligers te werven.

Voor vragen over het Vrijwilligersfonds kan contact opgenomen worden met Wilma Hol, beleidsmedewerker vrijwilligersbeleid van de gemeente Voorschoten, telefoon: (071) 5600 692.


- einde bericht -