Programmabureau Advies Overheid.nl

Struikelblok: antwoorden op vragen over toegankelijk bouwen

Drempels Weg kent bijna iedereen die zich beroepsmatig met internet bezig houdt. Maar heeft u al gehoord van Struikelblok? Het is een initiatief van een aantal internetprofessionals die zich - in hun vrije tijd - bekommeren om het toegankelijker maken van het internet.

Op www.struikelblok.nl vinden designers, bouwers, account managers en opdrachtgevers informatie, antwoorden op vragen, tips en artikelen die gaan over toegankelijkheid.

De website is een een lovenswaardig initiatief van 'de beroepsgroep' zelf en een welkome aanvulling op www.drempelsweg.nl. De makers zelf zeggen er over: "Struikelblok looft geen awards uit, je kunt je site ook niet door ons laten testen. Dat kun je prima zelf. We zullen je helpen tijdens het verkopen, ontwerpen en bouwen van toegankelijke sites. We geven tips en dat kost je helemaal niets. Hierdoor komen er steeds meer sites die toegankelijk zijn voor iedereen. En dat heeft voordelen voor de mensen die websites bezoeken, maar ook voor de mensen die ze (laten) maken."

www.ictu.nl