ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, dinsdag 16 maart 2004

T.a.v. de sportredactie

ADO Den Haag en Raymond Atteveld uit elkaar
Raymond Atteveld heeft in overleg met ADO Den Haag besloten zijn aflopende contract niet te verlengen en na afloop van het huidige seizoen zijn carrière zodoende elders voort te zetten.

Tot het einde van het seizoen blijft hij bij ADO Den Haag werkzaam als assistent trainer van het eerste elftal en hoofdtrainer van het A1-elftal. Op dit moment is het nog onduidelijk waar hij volgend seizoen werkzaam zal zijn.

Raymond Atteveld: "Ik ben nu een aantal jaren verbonden aan ADO Den Haag. Eerst als speler, daarna als trainer. Ik ben de club erg dankbaar voor het feit dat ze mij de kans hebben gegeven een start als trainer in het betaald voetbal te maken. Ondanks dat ik een fantastische tijd heb beleefd in het Zuiderpark, ben ik na tweeëneenhalf jaar als trainer toe aan een andere uitdaging. In goed overleg met de clubleiding hebben we dan ook besloten om na afloop van het seizoen uit elkaar te gaan."

Raymond Atteveld kwam gedurende zijn actieve voetballoopbaan achtereenvolgens uit voor HFC Haarlem, Everton (Eng), West Ham United (Eng), Bristol City (Eng), SV Waregem (Bel), Roda JC, Vitesse, FC Groningen en ADO Den Haag.

Gedurende het seizoen 2001/2002 maakte hij bij ADO Den Haag de overstap van aanvoerder naar assistent trainer van het eerste elftal. In het seizoen 2002/2003 combineerde hij die functie met het hoofdtrainerschap van het C1-elftal. In het huidige seizoen fungeert hij naast assistent trainer van Lex Schoenmaker als hoofdtrainer van de A1-jeugd. Met laatstgenoemd elftal bezet hij momenteel een knappe zesde plaats in de landelijke Eredivisie.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met: Steven de Haseth
ADO Den Haag
Afdeling marketing & communicatie
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 536 77 502
E: pers@adodenhaag.nl
I: