Time : 3:40:51 PM
Date : Tuesday, March 16, 2004
Sender Name: Callibra

SECO-M : een nieuwe trend binnen het sociaal secretariaat.

SECO-M, het sociaal secretariaat geassocieerd met AGORIA (ex-FABRIMETAL, federatie van de technologische industrie), overschrijdt vandaag de grens van driehonderd vijftig MANAGER® gebruikers.

SECO-M dankt zijn succes aan de ontwikkeling van innoverende e-HRM software oplossingen. Indien u dit dynamisch bedrijf nog niet kent, dan zal 2004 u hiertoe zeker de gelegenheid bieden!

In lijn met de behaalde resultaten, lanceert SECO-M een communicatiecampagne: een " e-HRM Pack ", dat zowel een actuele bedrijfsbrochure als een gloednieuwe multimedia CD omvat, werd speciaal hiervoor ontwikkeld.

Bovendien zal er gedurende het hele jaar 2004 een campagne lopen via gespecialiseerde tijdschriften en TV (Kanaal Z & Canal Z), ondersteund door eigentijdse visuals (zie PDF als bijlage (www.pressreleases.be)).

Meer dan driehonderd vijftig klanten hebben de wereld van e-HRM reeds ontdekt via de informatica tools ontwikkeld door SECO-M. De twee belangrijkste troeven die dit succes mogelijk maken zijn de geïntegreerde software voor HR-beheer: " e-MANAGER® ", alsook de soepelheid en flexibiliteit aan online e-HRM producten (applicaties huren in functie van de behoeften) van het SECO-M aanbod.

Deze producten zijn dan ook niet toevallig ontstaan. De vooruitstrevende visie van Luc Leyman omtrent het concept van een sociaal secretariaat heeft hier veel toe bijgedragen en wordt steeds opnieuw gewaardeerd door zijn klanten. Met zijn scherpe blik op de wereld van het sociaal secretariaat heeft Luc Leyman reeds verscheidene malen sleutelideeën voor de toekomst uitgewerkt.

Indien u hierover met Luc Leyman, Directeur Generaal van SECO-M, rond de tafel wenst te zitten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Perscontacten: CALLIBRA bvba, Mevr. Sonia Pauwels op de 0476.269.555. of per e-mail : s.pauwels@callibra.be.

Voor algemene informatie omtrent SECO-M, een sociaal secretariaat in volle evolutie:
www.seco-m.be

Wij kijken er alvast naar uit u bij een volgend gesprek te mogen ontmoeten,

Sonia Pauwels
Perscontact voor SECO-M
Gsm : 0476.269.555
e-mail : s.pauwels@callibra.be

URL: http://s.pauwels@callibra.be
http://www.seco-m.be

Attachments: callibra_20040316_151856_103_Att_1.pdf http://www.belgadirect.be/Files/callibra_20040316_151856_103/callibra_200403