3 e persbericht van dinsdag 16 maart 2004

Eindhoven 16-03-2004 - Berichten uit de regio

Best: Vermiste man

De politie is sinds vrijdag 5 maart op zoek naar de 59-jarige Martinus van Keulen uit Best. De man vertrok die dag s morgens om 7.00 uur bij zijn woning. Hij had een witte Peugeot 205 bij zich. Op zaterdag 6 maart rond 12.30 uur wordt de auto aangetroffen op de Boslaan Zuid in Best nabij het Wilhelminakanaal. Sindsdien ontbreekt van de man elk spoor. De politie en brandweer hebben verschillende onderzoeken uitgevoerd maar tot nu toe zonder positief resultaat.

Het signalement van Martinus van Keulen luidt:

Blank man, ongeveer 1.70 meter groot. Normaal postuur met een gewicht van ongeveer 75 kg. Grijze korte haren. De man had een spleetje tussen de voortanden.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een driekwart blauw groene stoffen jas,een grijze broek en een grijs met zwarte bodywarmer met daarop het Matchline merkteken van Philips.

Getuigen die Martinus van Keulen na zijn verdwijning gezien hebben of zij die weten waar hij verblijft worden verzocht contact op te nemen met de politie Best. Tel. 0900 8844.

Eindhoven: Gestolen bromfiets

Dinsdagmiddag rond 16.45 uur is op de Zwembadweg een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij stopte met zijn auto bij twee agenten die een aangetroffen bromfiets controleerden. De man vertelde de agenten dat hij de eigenaar was. De bromfiets bleek in Eindhoven te zijn gestolen en de man werd daarom aangehouden. Omdat er een "drugsluchtje" om de man hing werd zijn kleding bekeken. Hij bleek een zakje hennep bij zich te hebben en twee cachets met cocaïne. Ook stond er nog een boete van 330 euro voor hem open. De bromfiets en drugs zijn in beslag genomen. De boete is inmiddels geïnd en tegen de man wordt weer een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Snelheidscontroles

De politie heeft dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Aarle Rixtelseweg in Helmond. Er zijn 37 bestuurders op de bon gezet. De snelste reed 88 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Op de President Rooseveltlaan werd tussen 14.00 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 36 bestuurders bekeurd. De snelste reed 77 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Bladel: Gewapende overval op benzinestation

Dinsdagavond rond 20.30 uur hebben twee mannen een overval gepleegd op een benzinestation aan de Rondweg in Bladel. Ze bedreigden de 24-jarige bediende met een mes en eisten geld. Ze zijn er met een nog onbekend bedrag te voet vandoor.

Oost West en Middelbeers: Snelheidscontrole

De politie heeft dinsdag tussen 14.15 en 16.30 uur een snelheidscontrole gehouden op de Westelbeersedijk. Er zijn 32 bestuurders bekeurd. De snelste reed 115 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.