Politie Zeeland


W-1905-2004 WINKELDIEF


Een 21-jarige Middelburger is dinsdagmiddag in de Aldi in zijn woonplaats betrapt op winkeldiefstal van een paar pakjes sigaretten.
Toen winkelpersoneel hem hierop wilde aanspreken nam de man een dreigende houding aan en vluchtte de winkel uit. Even later kon hij op de Merwedestraat worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man is voor verder onderzoek ingesloten.


W-1906-2004 KOP/STAARTBOTSING


Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen raakten dinsdagmiddag rond 16.15 uur twee personenauto's licht beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Toen een 54-jarige Vlissingse automobilist afremde, zag een daar achter rijdende 35-jarige Middelburger dit te laat en botste achter op het voertuig. De 54-jarige man liep hierbij een pijnlijk been op.


Z-1907-2004 VRACHTWAGEN MET LATEX GEKANTELD


Op de N61 t.h.v. Terneuzen is dinsdagavond rond 18.45 uur, door nog onbekende oorzaak, een vrachtwagen gevuld met latex gekanteld.
De bestuurder, een 58-jarige Belg, raakte hierbij met zijn arm bekneld en werd door brandweerpersoneel bevrijd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Het verkeer in de richting van Terneuzen werd omgeleid richting de sluizen. (verdere informatie is momenteel nog niet bekend).





Politie Zeeland