Ingezonden persbericht

E-knip volgt nu ook alle RSS-feeds voor haar abonnees

DELFT, 20040317 -- De digitale knipseldienst E-knip volgt nu naast websites ook ruim 133.000 actieve RSS-feeds voor haar klanten. Speciaal daarvoor gemaakte robots/agents voegen uit tal van wereldwijde verzamelpunten en bronnen per dag ruim 900 nieuwe RSS-feeds toe aan de database. Deze database is uitgegroeid tot de vermoedelijk grootste RSS-feed database ter wereld. De RSS-feeds worden nagelopen op nieuwe tekst en het voorkomen van trefwoorden van haar abonnees. De gevonden RSS-knipresultaten worden in het begin van de ochtend met de webknipsels per email verzonden naar de abonnees.


E-knip voorkomt op elegante wijze dat men elke dag opnieuw zelf het web moet afzoeken om specifiek nieuws te achterhalen. Met de nieuwe RSS-service van E-knip hoeft men geen speciale software meer te installeren, waarmee slechts een beperkt aantal RSS-feeds kan worden gevolgd.

Iedereen kan bij www.e-knip.nl een volledig gratis proefabonnement aanvragen. Als u eerder een proefabonnement bij E-knip heeft gehad kunt u via RSSaanbieding@E-knip.nl een verlenging van de proefperiode aanvragen om de vele nieuwe bronnen te onderzoeken.