TNO Arbeid


Persuitnodiging 17 februari 2004

Dit is een persuitnodiging van Kiwa, NIBRA en TNO

Ook ziekenhuizen moeten bedrijfsnoodorganisatie professionaliseren Op woensdag 17 maart 2004 organiseren Kiwa, NIBRA en TNO Arbeid in samenwerking met de IAVM (samenwerkende universitair medische centra) en het Academisch Medisch Centrum een seminar over bedrijfsnoodorganisaties in ziekenhuizen. De middag is bestemd voor ziekenhuisdirecteuren, facilitair managers, verzekeraars, verzekeringsmakelaars, arbocoördinatoren, veiligheidskundigen, hoofden bedrijfshulpverlening, brandweer en Arbeidsinspectie.

Tijdens het seminar wisselen deskundigen van ziekenhuizen hun ervaringen en oplossingen uit. Er is ook een rondleiding in het nieuwe BHV-trainingscentrum van het AMC.

EMERGOS® Addendum nieuwe stap in ontwikkeling EMERGOS® De EMERGOS® systematiek is verder ontwikkeld. Op de bijeenkomst presenteren de organiserende partijen een speciaal voor academische ziekenhuizen ontwikkeld addendum van de EMERGOS® checklist. Deze checklist is een objectieve methode om de inrichting en het functioneren van een bedrijfsnoodorganisatie te kunnen bepalen, door te lichten en te verbeteren.

Het seminar start om 12.00 met een lunch en wordt gehouden in het AMC te Amsterdam.

De kosten voor het seminar bedragen 250,- inclusief lunch en het EMERGOS®-addendum, Checklist voor de bedrijfsnoodorganisatie voor ziekenhuizen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van TNO Arbeid, www.arbeid.tno.nl.


Noot voor de redactie /