Gemeente Den Helder

11-03-2004
Gemeenteraad vergadert

Woensdag 17 maart: vergadering gemeenteraad. Aanvang 19.30 uur in de raadzaal.
Op de (voorlopige) agenda van de raadsvergadering staan (naast het vragenhalfuurtje) onder andere de volgende onderwerpen:
- Voorstel tot besluitvorming over de Integrale strategische gebiedsvisie NoordWest 8 2030 en de hoofdlijnen van het Uitvoeringsconvenant NoordWest 8 2004-2008.

- Voorstel tot het instellen van een raadspresidium en het invoeren van een spreektijdregeling voor de raad.

- Wijziging van de Verordening Wet Voorzieningen Gehandicapten.
- Motie van de Stadspartij Den Helder tot reparatie van de huidige regeling vervoersvergoedingen.

- Voorstel tot herziening van het besluit financiële tegemoetkoming voorzieningen gehandicapten.

De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u inzien op werkdagen vanaf woensdag 10 maart, 16.00 uur tot en met woensdag 17 maart, 16.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een print van de agenda van de vergadering van de gemeenteraad krijgen. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de agenda staan. Meldt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren bij de raadsgriffie, telefoon 678105, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken. Wilt u de vergadering volgen maar bent u niet in de gelegenheid naar het stadhuis te komen? De Lokale Omroep Stichting zendt de bijeenkomst rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz).