Gemeente Enschede

Uittreksel GBA (bevolkingsregister) 50% korting via digitaal loket


Enschede, 17-03-2004

Indien een inwoner van Enschede een uittreksel GBA (bevolkingsregister) via het digitale loket van de gemeente Enschede aanvraagt dan krijgt deze inwoner het uittreksel met 50% korting ten opzichte van het bedrag aan de fysieke balie.

Met de kortingsactie die maandag door minister Thom de Graaf geopend is wil de gemeente Enschede de inwoners van Enschede actief wijzen op de mogelijkheden in het digitale loket.

Een uittreksel GBA (bevolkingsregister) is onder andere nodig voor aanvragen van (rij)examens, inschrijven bij scholen en cursussen. Naast een uittreksel GBA (bevolkingsregister) kunnen de inwoners van Enschede nog gebruik maken van ruim 550 producten en 80 transactiemogelijkheden. Het digitaal loket wordt steeds verder uitgebreid om de inwoners van Enschede een zo goed mogelijke service te verlenen.

Het Digitaal loket werd in 2003 193.880 keer bezocht. Het Digitaal Loket van de gemeente Enschede is te bereiken via www.loket.enschede.nl en via de gemeentelijke website www.enschede.nl onder Digitale Loketten.

---

Gepubliceerd op 17-03-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar