AutoRai

17-3-2004

De toekomst bij Ford heet Futura

Vorig jaar bestond Ford Motor Company een volle eeuw en onder het motto Centennial is dat niet alleen uitgebreid gememoreerd, maar werden ook vele activiteiten ontplooid.

Zo hebben talrijke speciale uitvoeringen van Ford-producten het stempel Centennial opgedrukt gekregen, modellen die de populariteit van Ford in dat kroonjaar nog extra hebben verhoogd. Natuurlijk bleef ook steeds de blik op de toekomst gericht, hetgeen vanaf nu wordt benadrukt met het motto: Futura.

Niet alleen zullen opnieuw speciale versies van diverse automobielen van Ford onder de Futura-vlag worden aangeboden, modellen die door hun bijzondere uitrustingsniveau en aantrekkelijke prijsstelling de speerpunten in Fords activiteitenprogramma vormen. Futura zal ook de leidraad vormen in de nieuwe communicatiecampagnes van Ford Nederland én zijn dealers. Gefaseerd over heel 2004 en in de verdere toekomst zullen Ford Nederland en de Ford-dealers een reeks van actiemodellen, speciale producten en pakketten introduceren in het kader van Futura. Ook Ford Credit komt met bijzondere Futura-acties.

Gericht op de toekomst
Met Futura zal Ford Nederland onderstrepen hoezeer het merk gericht is op de toekomst, hetgeen onder meer al blijkt uit het feit dat Ford momenteel opereert met het jongste modellengamma. Wat er allemaal aan nieuws in de pijplijn zit, zal ook in de loop van dit jaar worden onthuld. Bij de Ford-dealers staat de klanten dit jaar heel wat moois te wachten.

Om te beginnen zullen de Fords Fiesta Futura, Focus Futura en Mondeo Futura de speerpunten in de Futura-campagne uitmaken. Zij vormen het eerste moois dat de klanten bij de Ford-dealers te wachten staat, waarbij het nadrukkelijk niét om een basismodel met een paar voordelig aangeboden accessoires gaat, maar om complete Futura-producten, die echter wel steeds extra-aantrekkelijk zijn, door prijs én uitrustingsniveau. Tevens zullen de MPV´s en de bedrijfsauto´s van Ford binnenkort beschikbaar worden onder de naam Futura.

De trend zal in de loop van het jaar steeds duidelijker worden, want met Futura beloven Ford Nederland en de Nederlandse Ford-dealers: Er staat u iets moois te wachten.