Gemeente Lisse

17-03-2004 Speelnieuws voor kinderen aan de Frans Halsstraat

detail: Speelnieuws voor kinderen aan de Frans Halsstraat Voor alle kinderen die wonen in de buurt van de speelplek aan de Frans Halsstraat, opgelet! Hier volgt zeer belangrijk nieuws!!!

Vanaf dit jaar worden speelplekken in Lisse opgeknapt, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen veilig en leuk kunnen spelen. Zo ook de speelplek nabij de Frans Halsstraat. Voor deze plek hebben mensen uit de buurt een speelplan gemaakt. Van dit plan is een prachtige tekening gemaakt.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe de speelplek er straks uit gaat zien, kom dan naar de inloopmiddag op woensdag 17 maart. Op deze dag kun je tussen 17.00 en 19.00 uur in basisschool De Waterval de tekening van de nieuwe speelplek komen bekijken. Er zijn dan ook mensen aanwezig die je kunnen vertellen hoe de plek gaat worden en wat daarvoor gedaan moet worden. Misschien dat je dan ook de wethouder van de speelplekken van de gemeente Lisse tegenkomt! Hij wil namelijk heel graag weten wat je van het plan vindt.

Overigens zijn je ouders/verzorgers, vriendjes en vriendinnetjes en andere buurtgenoten van harte welkom op de inloopmiddag! Neem ze dus mee.

Tot ziens op 17 maart!

Wil je meer weten over spelen in Lisse? Surf dan naar de rubriek Actueel -> Projecten en plannen.