Ingezonden persbericht


Brocade levert de storage-infrastructuur voor het Microsoft Enterprise Solutions Lab

Microsoft Enterprise Engineering Center gebaseerd op Brocade SAN-switches

Tilburg, 17 maart 2004 - Microsoft Corporation heeft Brocade Communications Systems, Inc. (Brocade®) (Nasdaq: BRCD) geselecteerd als preferred vendor van de SAN-switches voor zijn Enterprise Engineering Center (EEC) in Redmond, Washington. In het EEC test Microsoft de inzet van zijn technologieën binnen bedrijfssystemen en complexe business computing-scenario's. Dat gebeurt door het opstellen van concrete productieomgevingen van klanten, die gebaseerd zijn op Windows Server System-producten. Door de inzet van Brocade SAN-switches biedt het EEC Microsoft-klanten een complete, hoogwaardige en realistische systeemomgeving voor bedrijfssoftware.

Klanten die in het EEC gehost worden, werken nauw samen met Microsoft-ontwikkelaars en programmamanagers. Hierdoor kunnen ze directe feedback geven op de bètaversies van Microsoft-producten. Dit resulteert in betere oplossingen voor alle klanten. In het centrum wordt nauw samengewerkt met organisaties uit verschillende sectoren, zoals commerciële bedrijven en overheids- en onderwijsinstellingen. Op die manier vervult het EEC een sleutelrol bij migraties en installaties van de nieuwe generaties Microsoft-producten.

"SAN's vormen inmiddels een onmisbaar onderdeel van veel bedrijfsinfrastructuren. We hebben voor Brocade gekozen vanwege de brede acceptatie van Brocade-technologieën binnen bedrijven en zijn diepgaande technische kennis en expertise", zegt Chris Burroughs, Product Unit Manager van het Enterprise Engineering Center. "Bovendien ondersteunt Brocade ons bij het core-to-edge SAN-ontwerp voor het EEC. Daardoor kunnen we snel nieuwe omgevingen aan klanten toekennen, zonder dat we onze infrastructuur opnieuw moeten voorzien van bedrading of dat we bestaande omgevingen verstoren."

"We hebben al bij verscheidene technologische ontwikkelingen op het gebied van afdelings- of bedrijfsservernetwerken samengewerkt met Microsoft. Dat geldt bijvoorbeeld voor de gekwalificeerde oplossing voor de ondersteuning van de Microsoft Systems Architecture blueprint voor het Enterprise Data Center", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Marketing van Brocade. "De overeenkomst voor het leveren van SAN-oplossingen en ondersteuning in het EEC is een belangrijke uitbreiding van deze samenwerking. Mede daardoor bieden we onze klanten vertrouwen voor de inzet van Windows Server 2003-applicaties in een gedeelde storage-omgeving."

# # #

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de total cost of ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht