Ingezonden persbericht


Nederlandse systeem integrator ABFive Business Systems maakt zich op voor wereldwijde expansie

Revolutionair ABware - ontwikkelconcept gericht op eindgebruiker en bestijding van RSI

Heemstede, 17 maart 2004 - ABFive Business Systems, de innovatieve systeem integrator, solutions provider en ontwikkelaar van compleet geïntegreerde oplossingen introduceert van daag haar ABware - een revolutionair concept voor het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties voor wereldwijd en lokaal opererende bedrijven. ABware is een innovatieve - toekomst bestendige - benadering in de software industrie, vanwege het feit dat de analyse van bedrijfsprocessen volledig berust op cognitieve ergonomie. Belangrijk pluspunt is dat RSI aantoonbaar wordt voorkomen en bestreden.

"De erkenning en ondersteuning van de state-of-the-art bedrijfsapplicaties van ABFive in Nederland is indrukwekkend, omdat de prestaties en 'look en feel' de verwachtingen van onze veeleisende klanten overtreffen" zegt Agnes van Arkel - één van de oprichters van ABFive Business Systems. "Onze ABware producten bieden gebruikers de meeste effectieve en efficiënte bedrijfstoepassingen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. ABware is oerdegelijk en draait direct op vrijwel ieder platform en werkt naadloos samen andere applicaties.

ABFive Business Systems heeft zichzelf volledig toegelegd op de eindgebruiker en is van mening dat computergebruik voor de gebruiker plezierig moet zijn en nooit mag haperen. ABware oplossingen zijn equivalent voor robuuste, schaalbare, betrouwbare en veilige computer toepassingen die bovendien uitstekend draaien in een gedistribueerde omgeving.

ABware applicaties zijn geschreven in pure code and zijn 100% foutloos, wat staat voor gegarandeerde data-integriteit. ABware is 'toekomst bestendig' en verschaft gebruikers alle functionaliteit die momenteel bestaan en in de toekomst op de markt zullen verschijnen.
ABware streeft volledige platform onafhankelijkheid na en draait evengoed in Client/Server als via het Web. Door een uitgebalanceerde aanpak behoeft ABware nauwelijks onderhoud en werkt het naadloos samen met alle applicaties die momenteel beschikbaar zijn.

De producten reeks is geconcentreerd rond de wereldwijde registratie, verwerking, transactie en synchronisatie van grote hoeveelheden data en de ABware oplossingen zijn beschikbaar voor verschillende sectoren en bedrijfsprocessen zoals CRM, ERP, WMS, SMS, Financiën en Administratie, Order Verwerking, Voorraadbeheer, EAI. En Communicatie processen.

Over ABFive Business Systems
ABFive Business Systems ontwikkelt en implementeert oerdegelijke bedrijfskritische applicaties die vandaag en morgen voldoen aan de hoogste specifieke technologische behoeften van de veeleisende bedrijven en organisaties. Belangrijkste pluspunt is het voorkomen van RSI. De ABware serie kent een uitgebreide reeks producten zoals Jura.ab5, Vet.ab5, MuSE.ab5, Account.ab5, Cash.ab5 and Credit.ab5. Het aantal klanten is de laatste tijd sterk toegenomen en in 2004 streeft het bedrijf verdere internationale expansie na. ABware wordt wereldwijd beschikbaar gesteld via partners, distributeurs, ISVs en and VARs. ABFive Business Systems is gevestigd te Heemstede met R&D faciliteiten in Den Andel. Zie voor nadere informatie ook www.abfive.com/ .

ABFive staat op de CeBIT van 18 t/m 24 maart in hal 5 stand nr. E04

Nadere Informatie:
ABFive Business Systems, Tjarko Rookmaker, tel +31 23 528 7548, tjarko@effect-europr.nl