Ingezonden persbericht


Persbericht

ORACLE PERSONALISEERT PARTNERTRAINING
Oracle maakt individuele trajecten voor certificering mogelijk

Oracle introduceert het Oracle PartnerNetwork Competency Center als onderdeel van haar opleidingsprogramma voor partners. Het centrum biedt de mogelijkheid om voor elk lid een individueel trainingstraject te verzorgen.

Het Competency Center, dat toegankelijk is voor Oracle PartnerNetwork (OPN) leden in de regio EMEA, biedt partners op ieder moment alle informatie en middelen die ze nodig hebben om Oracle's producten met succes in hun portfolio op te nemen, te marketen en te verkopen. Het centrum is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de partnergemeenschap en zal in het eerste kwartaal van Oracle's boekjaar 2005 live gaan.

Door in te loggen op de Oracle PartnerNetwork portal krijgen partners een gepersonaliseerde test voorgelegd waarmee hun huidige kennis en vaardigheden gedetailleerd vastgesteld worden, om zo bepaalde hiaten te kunnen identificeren. Vervolgens krijgen ze de voor hun relevante trainingen uit de catalogus van Oracle University en andere bronnen aangeboden om het gewenste niveau te kunnen bereiken. Een speciale hulplijn biedt hen daarbij eventueel ondersteuning.

Via de portal worden partners voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwste trainingen, zodra die beschikbaar zijn voor partners en Oracle medewerkers. Bovendien kunnen toetredingsexamens en upgrades van het lidmaatschap online uitgevoerd worden.

Over het Oracle Partner Network
Het Oracle Partner Network is een wereldwijd zakelijk netwerk van ruim 13.000 bedrijven die innovatieve bedrijfsoplossingen gebaseerd op Oracle software leveren. Het Oracle PartnerNetwork biedt partners alle middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in de huidige interneteconomie, door ze toegang te geven tot producten, opleidingen, technische diensten en marketing- en verkoopondersteuning. Dankzij Oracle's positie als marktleider kunnen Oracle partners hun klanten steeds de nieuwste oplossingen bieden.

Over Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.