Ingezonden persbericht


NIEUW: FISS 2004, vier congressen op 1 locatie

Op donderdag 17 juni 2004 vinden onder de naam FISS 2004 vier congressen plaats in het Amsterdam RAI Congrescentrum.

FISS staat voor Facility Management, Inkoop, Security en Schoonmaak en is de verzamelnaam voor vier congressen op één dag:


- Facto Magazine Congres


- NEVI Inkoopdag


- Security Management Congres


- Service Management Congres

Bovenstaande congressen waren voorheen bekend onder de oude naam: Nationaal Facility Management Congres, Nationale NEVI Inkoopdag, Nationale Beveiligingsdag en Nationale Schoonmaakdag.

De organisatie van FISS 2004 is in handen van de vakbladen Facto Magazine, Security Management en Service Management en NEVI. Tevens wordt FISS 2004 mede mogelijk gemaakt door DHM, SERN, VPB, SVS, VSR en FMG.

De toegangsprijs voor FISS 2004 bedraagt ¬ 445,-. Abonnees van de tijdschriften Facto Magazine, Security Management en Service Management ontvangen een korting van ¬ 50,- en betalen ¬ 395,-. Deze korting geldt tevens voor leden van de verenigingen DHM, SERN, VPB, SVS, VSR en FMG. Leden van NEVI ontvangen een korting van ¬ 100,- en betalen ¬ 345,-.

Ieder congres bestaat uit plenaire lezingen en workshops. Deelnemers kiezen voor één van de vier congresprogramma s, maar tijdens pauzes en op de informatiemarkt komen zij de deelnemers van de drie andere congressen tegen. Dit maakt FISS 2004 tot een platform voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken met collega s, ook buiten het eigen vakgebied.

FISS 2004 wordt gezamenlijk afgesloten met een betoog van bioloog en publicist Midas Dekkers.

Kijk voor meer informatie over FISS 2004 op www.fiss2004.nl.

Hier staat een volledig overzicht van de verschillende congresprogramma s en een omschrijving van de verschillende workshops per congres. Tevens is het mogelijk om online in te schrijven. Snel en eenvoudig!

Noot voor de redactie,