Ingezonden persbericht


Ga lekker op uw drank zitten

NIEUWE HOBBY KLUS: DE BISON DESTILLAAT POEF

Een nieuwe Hobby Klus op www.bison.nl: de Bison Destillaat Poef. Een mobiele drankkast én een poef ineen! Vanaf nu hoeven uw flessen niet meer los in de huiskamer te staan. Bovendien kunt u lekker op het meubel zitten dankzij het zachte schuimkussen. Voor de duidelijkheid: de Bison Destillaat Poef is niet te koop. U zult hem eerst zelf in elkaar moeten zetten.

Op de internetsite van Bison: www.bison.nl (doe-het-zelf, rubriek Infotainment, Hobby Klus) vindt u een complete werkbeschrijving. Stap-voor-stap is beschreven hoe u de Bison Destillaat Poef in elkaar knutselt. Het karwei begint natuurlijk met inkopen doen aan de hand van een boodschappenlijstje, dat Bison ook voor u samenstelde. Het gemak dient de doe-het-zelver!

Skai en zwenkwielen

Voor deze klus heeft u onder andere MDF, Bison Houtlijm Extra en Bison Permanent Repair Hout nodig. Het schuim op de deksel wordt afgewerkt met skai. Daarnaast is de destillaatwagen voorzien van zwenkwielen. Zo gaat u zonder moeite zitten waar u wilt. Achter de geraniums of toch naast die stijlvolle designstoel? En wie u geen blik gunt op uw drankvoorraad, hoeft er niets van te zien. Mits de deksel gesloten blijft.

Drink and drive

Bison presenteert om de drie maanden op zijn internetsite een nieuwe klus voor de doe-het-zelver. De site is ook een interactieve vraagbaak waar u terecht kunt met al uw lijm- en kitvragen. Succes met het maken van deze bisondere , originele Bison Destillaat Poef! En bij grote uitzondering: drink and drive , maar dan alléén in de huiskamer met uw eigen Bison Destillaat Poef!