Tom Coronel

17 Maart 2004: BBS ondersteunt Tom Coronel

Velgen fabrikant BBS zal dit jaar Tom Coronel sponsoren in zijn drukke race programma. Al jarenlang staat BBS bekend om zijn lichtmetalen wielen en heeft zich een prominente plaats verworven in de wereldwijde racesport. In de zeer spannende toerwagen klasse, de ETCC, is BBS de partner van BMW. Daarnaast rijdt ook het Lister team in de FIA GT series op BBS velgen. Tijdens de 24 uurs race van Le Mans, en dus ook bij de Le Mans Endurance series, zal het zelfs gehele startveld op BBS velgen rijden.

Tom Coronel zal dus in 2004 veelvuldig te zien zijn in combinatie met het merk BBS. Voor BBS reden te over om Tom dit jaar te sponsoren. Naast het rijden in de verschillende klassen op BBS wielen, zal hij op verschillende manieren het merk BBS gaan promoten. Hij zal onder andere een column schrijven voor www.wielengids.nl.

Tom Coronel, goed gemutst met BBS

Dit jaar zullen vier teams uit de Formule 1 rijden op BBS wielen, onder andere het kampioenschapteam Ferrari en de teams van Toyota, BAR en Jordan. Naast de Formule 1 rijdt men ook in de ChampCar, DTM, ETCC, FIA-GT, de 24 uren op de Nürburgring en de bij de 24 uren van Le Mans op BBS wielen.

---