Politie Drenthe

Woensdagmiddag 17-03-04

Assen 17-03-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Inbraken in autos
NIEUWLANDE - Dinsdagnacht zijn in deze plaats drie autos opengebroken. Uit twee autos is een GSM-toestel weggenomen. Uit de derde auto verdween de radio met mp3-speler. De auto stonden in de Johannes Poststraat (2) en de Christinalaan.

Fietser gewond bij ongeval
HOOGEVEEN - Woensdagmorgen tegen 11.45 uur is een 79-jarige vrouw uit Hoogeveen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Ze reed over de Van Limburg Stirumstraat en kreeg op de kruising met de Nicolaas Beetsstraat en de Van Goghlaan geen voorrang van een 71-jarige man uit Hoogeveen, die daar met zijn auto reed. De vrouw is met een gebroken rugwervel en een gebroken rib naar het Bethesdaziekenhuis gebracht.

Onbekende fietser gewond bij ongeval
UFFELTE - Woensdagmiddag rond 13.30 uur is een nog onbekende man op een racefiets gewond geraakt bij een ongeval. De ongeveer 60-jarige man, die reed op een paarse Jan Janssen racefiets, heeft bij het ongeval, dat plaatsvond op de Rijksweg nabij de Weg achter de Es, een schouderfractuur opgelopen. Hij is buiten bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht. Hij is nog steeds buiten bewustzijn en zijn identiteit is nog niet bekend. Op de genoemde kruising kreeg hij geen voorrang van een 47-jarige automobilist uit Uffelte. Wie denkt te weten, op basis van deze gegevens, wie de onbekende fietser is, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie in Westerveld, 0900-8844.

Ernest Zinsmeyer verzorgt de persvoorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmidag 16.30 uur. Tel. 0592 361127 info@politie-drenthe.nl