BROOKTROUT TECHNOLOGY

Brooktrout kondigt Host-Based Media Early Access Program aan

NEEDHAM, Massachusetts, March 16/PRNewswire/ --

Brooktrout Technology, een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, netwerkinterfaces, oproepbesturing en signaalbewerking kondigde vandaag een Early Access Program aan voor een gecontroleerde uitgave van zijn nieuwe host-based product voor media processing. Gekwalificeerde ontwikkelaars zullen een vroege uitgave van Brooktrouts host-based mediaproduct ontvangen, samen met technische documentatie en specifieke technische ondersteuning die hen een duw in de rug geeft op het gebied van ontwikkeling en die hen helpt sneller te verkopen.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH )

Dankzij host-based media processing kunnen media processing- en oproepbesturingsfuncties - die traditiegetrouw uitgevoerd werden door gespecialiseerde hardware telefoniekaarten - nu uitgevoerd worden op universele host-systeemprogramma's die op standaard servers draaien. Host-based media processing voegt nieuwe functionaliteiten toe aan bestaande toepassingen, zoals IVR en spraakberichten, door de behoefte aan gespecialiseerde hardware door ondersteuning van een software-only oplossing uit te schakelen. Bovendien houdt het een belofte in om de spraakmogelijkheden van een bedrijf uit te breiden naar meer populaire businesstoepassingen.

Verkopers van bedrijfstoepassingen willen gebruik maken van de voordelen van host-based media processing, waaronder vereenvoudigde distributie, ondersteuning en logistiek, wat zich vertaalt in lagere kosten en verbeterde service. Nochtans maken velen zich zorgen over hoe real-time media processing in een non-real-time omgeving zal werken en over het gevecht voor systeemresources tussen media processing en hun toepassingen. De methode van Brooktrout bestaat erin om in te spelen op de voordelen van host-based media door zich te richten op de werking en de betrouwbaarheid van het hele systeem. Brooktrouts methode is ook zo ontworpen dat er een gemakkelijke transitie is tussen hardware en software, en IP- en TDM-oplossingen.

'Omdat taal zich integreert met populaire IT-toepassingen achter het call-center, zijn vernieuwingen zoals Host-Based Media essentieel voor de groepering van taal voor algemeen IT-gebruik, en buiten het gebied van gespecialiseerde telefoniesystemen,' zei Mark Plakias, partner en senior consultant, Zelos Group.

'Sinds we met het bedrijf begonnen, hebben we uitgebreide technologische mogelijkheden aangeboden in elke vorm die het best voldeed aan de behoefte van onze klanten, en we willen in de toekomst zeker blijven investeren in hardware- en softwaregebaseerde oplossingen. Deze strategie plaatst Brooktrout in een sterke positie om gebruik te maken van de op handen zijnde overgang in de communicatiemarkt naar flexibele software-only oplossingen,' zei Eric Giler, president van Brooktrout. 'Onze huidige producten, samen met onze nieuwe host-based producten voor media processing zullen de ontwikkelaars de vrijheid geven om te bewegen tussen hardware- en softwareplatformen, waardoor ze de beste technologie kunnen kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet.'

Voor verdere informatie om deel te nemen aan het Host-Based Media Early Access Program, kunt u contact opnemen met Brooktrout op +1 781-449-4100. Om een exemplaar te downloaden van Brooktrouts laatste witboek over host-based media processing, 'Moving Voice Applications Beyond the Switch into the IT Mainstream: The Role of Host-Based Media Processing Software,' surf naar
http://www.brooktrout.com/whitepapers/pdf/hbm.pdf

Over Brooktrout Technology

Brooktrout Technology is een toonaangevende leverancier van producten voor media processing, oproepbesturing en signaalbewerkingen die worden gebruikt in de ontwikkeling van toepassingen, systemen en diensten voor het New Network(tm) (packet-based) en het traditionele telefoonnetwerk (TDM). De strategie van het bedrijf bestaat erin om nauw samen te werken met zijn klanten om de levering van hun nieuwe toepassingen en diensten te versnellen, om te helpen hun bestaande activiteiten te vergroten en om uit te breiden naar nieuwe markten. Voor bijkomende informatie, surft u naar http://www.brooktrout.com. Brooktrout Technology is een dochtermaatschappij van Brooktrout, Inc. (Nasdaq: BRKT).

Uitspraken in dit persbericht die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken voor de 'veilige haven' (safe harbor) provisies volgens de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Lezers moeten geen overmatig vertrouwen stellen in deze toekomstgerichte uitspraken omdat ze bekende en onbekende risico's en onzekerheden impliceren, waardoor de werkelijke resultaten, werking en prestaties wezenlijk kunnen verschillen van wat wordt uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte uitspraken. Bijkomende informatie betreffende risicofactoren is terug te vinden in het deel 'Factors That May Affect Future Results' van het jaarrapport van Brooktrout op formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2003 dat werd ingediend bij de Securities and Exchange Commission op 9 maart 2004. Bovendien vertegenwoordigen de toekomstgerichte uitspraken schattingen vanaf vandaag die niet kunnen beschouwd worden als juiste inschattingen vanaf elke andere volgende datum. Terwijl Brooktrout kan verkiezen om de toekomstgerichte uitspraken op een bepaald moment in de toekomst te updaten, verwerpt Brooktrout uitdrukkelijk elke verplichting om dat te doen, zelfs als inschattingen wijzigen.

Brooktrout, Brooktrout Technology, en New Network zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contact:
Michelle Liro Lida Joly

+1-781-433-9525 +32-2-658-0190

mliro@brooktrout.com ljoly@brooktrout.com

Web site: http://www.brooktrout.com

Source: Brooktrout Technology

Michelle Liro, +1-781-433-9525, mliro@brooktrout.com, of Lida Joly, +32-2-658-0190, ljoly@brooktrout.com, beide van Brooktrout Technology/FCMN Contact: loften@brooktrout.com / Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTTECH; AP Archive: http://photoarchive.ap.org; PRN Photo Desk, +1-888-776-6555 or
+1-212-782-2840


17 mrt 04 08:36