AutoRai

17-3-2004

smart sponsort Fortis Marathon Rotterdam

Voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft smart een sponsorovereenkomst gesloten met Rotterdam Marathon. De marathon, welke dit jaar voor de 24e keer van start gaat op zondag 4 april aanstaande, sluit namelijk uitstekend aan bij de visie van smart op innovatieve stadsmobiliteit.

Naast reguliere logo sponsoring wordt er een smart ingezet als klokauto aan het begin van het lopersveld, zodat enthousiaste toeschouwers langs het parcours de actueel gelopen tijd goed kunnen zien. Tevens krijgt smart de mogelijkheid haar totale productengamma te laten zien door verschillende modellen voor de lopers uit te laten rijden.

De Fortis Marathon Rotterdam staat bekend als een spectaculair evenement met aan de start vele topatleten. Naast het sportieve onderdeel is de marathon de afgelopen jaren meer en meer uitgegroeid tot een feest dat vorig jaar maar liefst één miljoen toeschouwers wist te boeien. Het deelnemersveld van de marathon en de tien kilometerloop samen is 15.000 deelnemers groot en bestaat uit zestig nationaliteiten. Aangezien een groot aantal topatleten zich heeft aangemeld, belooft de Fortis Marathon Rotterdam wederom een spannende wedstrijd te worden. Zo verschijnen internationale sterren als Michael Rotich, Felix Limo en Mario Abel aan de start.