Ingezonden persbericht


TravelPilot E1 van Blaupunkt:

Waarom vrouwen nooit meer zullen kaartlezen...

BRUSSEL, 17 maart 2004 - 'Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen' is de titel van een momenteel populair boek. Blaupunkt helpt de verschillen tussen man en vrouw kleiner te maken met de TravelPilot E1, een nieuw radionavigatiesysteem met CD-speler. Ook vrouwen vinden nu voortaan moeiteloos de weg.

De TravelPilot E1 begeleidt de bestuurder via zijn display en via gesproken rij-instructies in zijn moedertaal. Het systeem geeft nauwkeurig routeadvies en berekent ook de meest optimale route. Deze houdt rekening met zowel de afstand als de reisduur. De TravelPilot E1 zorgt dat de bestuurder via de beste weg zijn bestemming bereikt. Tijdens het rijden worden automatisch de actuele verkeersomstandigheden geëvalueerd, waardoor de bestuurder files kan vermijden.

De bijbehorende CD geeft een gedetailleerde weergave van routes in de Benelux - inclusief huisnummers en postcodes - en van de hoofdwegen in Europa.

De radio-, CD- en navigatiefuncties van de TravelPilot E1 zijn eenvoudig te bedienen via twee draai-/drukknoppen links en rechts van de goed afleesbare display. Het bedieningsgedeelte kan worden verwijderd ter beveiliging tegen diefstal.

Navigatiesoftware

Blaupunkt levert de nieuwe navigatiesoftware op meer dan tien verschillende landen-CD's. Het grotendeels gedigitaliseerde wegennet in de Benelux omvat alle rijks-, provinciale en gemeentelijke wegen, straten, éénrichtingverkeer en voetgangerszones. Ook veel speciale bestemmingen, zoals luchthavens, treinstations, servicestations, garages, ziekenhuizen, wegrestaurants, hotels, winkel- en sportcentra zijn moeiteloos te vinden.

Prijs

De Blaupunkt TravelPilot E1 kost EUR 849,=, inclusief CD voor de Benelux en hoofdwegen in Europa.

Meer informatie

S.A. Robert Bosch N.V.

Katrien Verhelst, Marketing Manager Car Multimedia

Tel. +32 2 525 53 11 Email katrien.verhelst@be.bosch.com

of

Sterk Werk Communicatie

Aad Jan Roos, senior consultant

Tel. (010) 456 78 49 Email aadjan.roos@sterkwerk.nl

Foto's

Foto's (300 dpi) van de Blaupunkt TravelPilot E1 kunt u downloaden vanaf

http://www.online-pr.nl/customer_frame.asp?customer_id=29