Ingezonden persbericht

Bouillon! wint prestigieuze Award

Uitgave Kosmos ZK verkozen tot winnaar in categorie Speciale Uitgave

UTRECHT, 20040317 -- Op 27 februari jl. zijn in Barcelona de Gourmand Cookbook Awards 2003 uitgereikt. Deze Awards worden beschouwd als de 'Oscars' voor de kook- en wijnboeken. In de categorie Speciale Uitgaven is bouillon! als internationale winnaar uit de bus gekomen. Het cultureel gastronomisch magazine werd geprezen om de unieke manier waarop culinaire cultuur, historie en humor met elkaar zijn gecombineerd.


Bouillon! is hét cultureel tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil zijn van culinaria, met artikelen over literatuur, geschiedenis, architectuur en passie voor eten in binnen- en buitenland.

Het nieuwe nummer van bouillon! verschijnt voorafgaand aan de Boekenweek 2004
(10 t/m 20 maart). Het magazine haakt in op het thema - Frankrijk - met het nieuwe voorjaarsnummer La Douce France. Een heerlijk onderwerp dat veel mensen zal aanspreken en waarbij de culinaire link natuurlijk overal aanwezig is. Daarom in dit nummer onder meer 800 jaar wijn uit de Bordeaux, een kakofonie van acht Fransen, werkzaam in de Nederlandse gastronomie, de culinaire invloed van de Lage Landen op Frankrijk en nog veel meer..

Als winnaar van deze prestigieuze prijs verdient bouillon! ook een eigen website. Op www.bouillonmagazine.nl vertelt hoofdredacteur Will Jansen alles over dit cultureel gastronomisch magazine.


bouillon! voorjaar 2004
Paperback; 128 pagina's
ISBN 90 215 4284 6
Prijs 7,95



Ingezonden persbericht