Ingezonden persbericht


SAP KALENDER

Strategic Enterprise Management Seminar op 18 maart 2004

SAP organiseert samen met haar partners het Strategic Enterprise Management Seminar voor financieel verantwoordelijken binnen organisaties. Tijdens dit evenement draait alles om Performance Management. Het seminar vind plaats op donderdag 18 maart 2004 van 12.30 tot 17.15 uur in Kasteel Wijenburg in Echteld, vlakbij Tiel. De toegang is gratis.

De performance van organisaties wordt steeds belangrijker en ligt steeds meer onder een vergrootglas. Voor een goede aansturing van een onderneming is kwalitatieve en snelle managementinformatie cruciaal. Tijdens het Strategic Enterprise Management Seminar vertellen gerenommeerde organisaties over hun ervaringen met en resultaten van hun Performance Management Strategie. Er zullen onder meer sprekers zijn van Philips, Rabobank Nederland, E.ON en Sanoma Uitgevers. SAP organiseert dit evenement samen met haar business partners Atos KPMG, Cap Gemini Ernst & Young, LogicaCMG en The Vision Web.

Meer informatie over dit seminar is te vinden op de website www.sap.com/netherlands/sem. GeĂŻnteresseerden kunnen zich via deze website ook voor deelname aanmelden.