Nighttown Rotterdam
Gecorrigeerd bericht
DO 18.03 P!NK AFTERPARTY (T, C)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Donderdag 18 maart staat het Rotterdamse Ahoy' in het teken van het concert van P!nk. Een muzikale brok energie, waarbij hits als Just Like a Pill en God is a DJ niet ontbreken. Het concert wordt voorafgegaan door een optreden van Queens of Noize. En het blijft niet alleen bij een voorprogramma, want ook bij de afterparty in Nighttown is het DJ-duo aanwezig! Aangevuld met DJ Joost 'Speedfreax' van Bellen.

Queens of Noize

Iedereen die wel eens in een Londense indie scene is geweest, kan ze niet gemist hebben: Queens of Noize. Zo stonden ze elke vrijdagavond in The Monarch en hebben zowat met elke band wel eens samengewerkt. Denk aan Junior Senior, The Libertines, Return To New York, Sonic Mook en vele anderen. Mairead en Tabitha's absurde eclectische dance mix van hedendaagse indie, classics en Justin Timberlake maakt ze op het zachts gezegd opmerkelijk. Ze worden zelfs al hier en daar de nieuwe 2 Many DJ's genoemd. En bij DJ's die tijdens het draaien ontzettend enthousiast zijn is het moeilijk om geen goede tijd te hebben.

Joost van Bellen

Joost van Bellen is inmiddels een meer dan gerenommeerde DJ. Hij draait sinds 1985 en wat hij op de draaitafels legt loopt uiteen van 2step, US en deephouse, tot UK en US Garage en electro. Behalve van zijn DJ-kunsten ken je Joost van Bellen ook als het brein achter de succesvolle Speedfreax feesten. Hij weet dus wel hoe je een goede afterparty neer moet zetten.

Zoals P!nk zegt: If God is a DJ, life is a dancefloor!

DO 18.03 P!nk Afterparty met Queens of Noize & Joost van Bellen Aanvang 23.00 uur
EUR 7,- excl. voorverkoopkosten.
Voorverkoop start z.s.m. bij Ticket Service, Sounds en Plato in Rotterdam

www.nighttown.nl / www.pinkspage.com / www.queensofnoize.com / www.speedfreax.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl


---- --