Fontys



dinsdag 9 maart 2004

Open dag bij Fontys Hogescholen Tilburg
De opleidingen van Fontys Hogescholen in Tilburg houden op donderdag 18 maart open dag. Geïnteresseerden kunnen van 14.00 uur tot 18.00 uur informatie krijgen van docenten en studenten. Wie nog twijfelt over zijn studiekeuze kan op de locaties Prof. Goossenslaan 1-01 en 1-02 en St. Josephstraat 106-108 de vernieuwde Fontys Interesse Test doen.

Fontys Hogescholen in Tilburg biedt verschillende opleidingen op het gebied van economie, communicatie, techniek, sport, kunsten, onderwijs, mens en maatschappij en gezondheidszorg. Deze opleidingen worden in verschillende varianten aangeboden. Studenten kunnen naast de voltijd vorm kiezen om een opleiding in deeltijd, duaal of in service te volgen. Tijdens de open dag kunnen bezoekers zich nader laten informeren over de verschillende opleidingen en de uiteenlopende studievarianten. Aan de hand van praktijksituaties en theoretische achtergronden, verzorgen de opleidingen een complete voorlichting.

Nieuw
Fontys Economische Hogeschool Tilburg heeft een nieuwe afstudeerrichting: CO-speco (Communicatie, Sport en Media). Meer informatie: Martin van Westbeek, telefoon: 0877 871 986.

Hbo-Rechten van Juridische Hogeschool Tilburg - Den Bosch Nieuw en uniek in Nederland is de opleiding Hbo-Rechten, aangeboden door de Juridische Hogeschool Tilburg - Den Bosch: een samenwerkingsverband van Fontys Hogescholen en Avans Hogeschool. De hogescholen hebben hun juridische kennis gebundeld en nieuwe specialisten met veel juridische praktijkervaring aangetrokken om van deze opleiding een succes te maken. Hbo-Rechten wordt zowel in Tilburg als in 's-Hertogenbosch aangeboden. Voor meer informatie: Sjoukje van der Haring, telefoon: 0877 879 462.

Studiekeuze
Iedereen die nog twijfelt welke studie hij wil gaan volgen, kan de Fontys Interesse Test doen. Aan de hand van antwoorden op gestelde vragen, geeft de computer een lijst van opleidingen die het beste bij de persoon passen. Op deze open dag is ook informatie te krijgen over Career College. Dit oriëntatieprogramma van een half jaar geeft studenten de kans te ontdekken wat ze willen en waar ze goed in zijn. Het lesprogramma is onder andere gericht op economie, management, mens en maatschappij en cultuur. Studenten van Career College worden intensief begeleid door medewerkers van het Fontys Loopbaancentrum.

Belangstellenden zijn van harte welkom op de open dag van Fontys Hogescholen in Tilburg. Meer informatie is te verkrijgen op telefoonnummer 0877 877 877 of via de website www.fontys.nl.