MEDIA ALERT CeBIT 2004: 18 maart - 24 maart 2004

Hoofddorp, 10 maart 2004 - Op de CeBIT 2004 is een aantal klanten van MCS aanwezig, te weten: Eicon, HP, Intel, Landesk, TomTom en Toshiba. Onderstaand treft u een kort overzicht aan van de bedrijven, de oplossingen en de producten die zij tonen, alsmede eventuele persactiviteiten die zij organiseren.

Eicon
Eicon Networks is wereldwijd leverancier van betrouwbare communicatieproducten voor bedrijfsapplicaties binnen netwerken. Tot het portfolio van het bedrijf behoort een volledige reeks producten voor het koppelen van PC's en servers aan Internet en bedrijfsnetwerken, geldautomaten, financial clearing netwerken, Voice-over-IP, unified messaging, fax serving en Diva Server kaarten, die overal ter wereld gebruikt kunnen worden zonder dat veranderingen in applicaties nodig zijn.

Op Cebit zal Eicon de nieuwe product serie de Diva Server V-Series laten zien. Eicon staat op de stand van Voxtron B76 in hal 13. Indien u geïnteresseerd bent in Eicon en zijn producten kunt u ter plekke een afspraak maken met Rob Sperrey: +31 (0)6 22 916 924 of Stefan Heinz: +49 (0)171 317 1341. Eicon zal ook vertegenwoordigd zijn in Paviljoen 1706, blok 58 (boven hal 1) gaan. Tevens kunt u contact opnemen met MCS BV, Renée Reijers ( reneer@monogram.nl) , tel: 023 562 82 08.

HP
HP en het HP SAP Alliantie team zullen in hal 4, stand G26 demonstraties verzorgen van diverse Enterprise Solutions zoals IT Service Management en SAP Consolidatie en Migratie onder het motto "Success@Work".

In het kader van de HP/Microsoft Frontline Partnership zal een presentatie worden gegeven van oplossingen op basis van Microsoft-technologie en een HP-infrastructuur, op de Microsoft stand, A26 in hal 4.

Op de stand van een van HP's partners, Magirus, zullen een aantal oplossingen te zien zijn die zijn gebaseerd op HP Storage works, HP Integrity server en het HP/Magirus Mobile lab. De Magirus stand bevindt zich in hal 1, stand 3K4. Daarnaast zullen verscheidene gespecialiseerde software partners en VARs (Value Added Resellers), waaronder Maxpert, TIM, Kisters, Macron en Dialogs Software, op hun stands demonstraties geven van de door hen op basis van HP ontwikkelde oplossingen.



Ingezonden persbericht