Rijn & Venen, 09.45 uur

Utrecht 18-03-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Gewapende overval MIJDRECHT - Op woensdagmiddag 17 maart heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Kerkvaart.

Omstreeks 15.00 uur kwam een man de winkel inlopen. Hij bedreigde verschillende caissières met een wapen, waarna hij met een onbekend geldbedrag de winkel verliet. Getuigen zagen hem daarna wegrennen met een fiets aan zijn hand via een steeg in de richting van de Dorpsstraat. Vanaf daar ontbreekt ieder spoor.

Het signalement van de overvaller luidt: man met licht getinte huidskleur, lengte ongeveer 1.75/1.85 m.,smal postuur. Hij droeg een lichtkleurige, mogelijk beige jas, een witte sweater met capuchon. Hij had ook een plastic zak in zijn hand.

De politie vraagt getuige(n) die nog niet zijn benaderd, contact op te nemen met het politiedistrict Rijn&Venen bureau Mijdrecht telefoon 0900-88 44. Met name wordt ook de man die buiten op straat voor de winkel een petje heeft gevonden, verzocht contact op te nemen. Ook kunnen personen die menen informatie te hebben over deze overval en anoniem willen blijven, gebruik maken van de tiplijn Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800-7000.