Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

17-03-2004
Rectificatie Baarleseweg Alphen

RECTIFICATIE

Vrijstelling bestemmingsplan "Buitengebied Alphen"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend, dat zij het voornemen hebben een vrijstelling ingevolge artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) te verlenen voor het volgende project:

De ontwikkeling van ruimte voor ruimtekavels nabij de Baarleseweg te Alphen.

Gelet op het bepaalde in artikel 6a WRO, liggen de op het project betrekking hebbende stukken vanaf 2 maart 2004 tot en met 29 maart 2004 ter inzage op het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Gedurende deze termijn kunnen ingezetenen en binnen de gemeente Alphen-Chaam een rechtstreeks belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen een inspraakreactie kenbaar kunnen maken op het beleidsvoornemen tot verlening van een vrijstelling ex artikel 19 lid 1 WRO.

Een schriftelijke inspraakreactie kan worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie of een nadere toelichting op het project kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer.

In een eerdere publicatie is ten onrechte vermeld dat de op het project betrekking hebbende stukken tevens ter inzage liggen in het kader van artikel 19a WRO. De ter inzage legging ingevolge artikel 19a WRO zal op een nader te bepalen tijdstip plaatsvinden.