Heuvelrug, 09.45 uur

Utrecht 18-03-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op donderdagavond werd een man aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 02.30 uur zagen agenten de 20-jarige automobilist rijden over de W.C Beeremansstraat. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken. Op het bureau blies hij 485 ug/l. De man bleek tevens niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Vechtersbazen aangehouden

RHENEN- Op woensdagmiddag werd een meisje geslagen door andere meisjes. Omstreeks 16.00 uur liep een 16-jarig meisje uit Kesteren over de Nieuwe Veenendaalseweg. Plotseling werd ze aangevallen door in ieder geval twee meisjes. Het meisje uit Kesteren werd geschopt en geslagen. De politie werd gewaarschuwd en kon twee meisjes van 15 en 16 jaar afkomstig uit Rhenen aanhouden en insluiten voor verhoor. Vermoedelijk ontstond de ruzie na een eerder conflict.

Tegen boom

LEERSUM- Op woensdagmiddag werd een vrouw aangehouden nadat ze vermoedelijk met een slok op tegen een boom was gereden. Omstreeks 15.50 uur reed een 48-jarige automobiliste (woonplaats onbekend) over de Rijksstraatweg. Door onbekende oorzaak raakte de vrouw van de weg en botste tegen een boom. Onderzoek wees uit dat ze onder invloed was. De vrouw was echter gewond geraakt en werd vervoerd naar het ziekenhuis waar ze ter observatie werd opgenomen. In het ziekenhuis werd bloed afgenomen en onderzoek moet uitwijzen of ze onder invloed was van stoffen die de rijvaardigheid nadelig kunnen beïnvloeden.