Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 18-03-2004 - Capelle Actueel

Korting met Rotterdampas Met de Rotterdampas kunt u bij zon 350 bedrijven in Rotterdam en omgeving en bij allerlei (culturele) instellingen een (fikse) korting krijgen.

Veranderde werkwijze aanvraag Verklaring omtrent het gedrag Soms heeft u een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) nodig. Bijvoorbeeld als u solliciteert naar functies waarbij gewerkt wordt met vertrouwelijke gegevens of kwetsbare personen of voor het aanvragen van een verblijfsvergunning in een ander land.

Vergadering WOP Schollevaar 18 maart 2004 Op donderdag om 19.30 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Schollevaar. De vergadering vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4.

Belasting niet meer contant afrekenen Belastingaanslagen kunnen niet meer op het gemeentehuis betaald worden. In dringende gevallen kan dit pas na een telefonische afspraak.

Capelle werkt aan........De Vallei Sinds maandag 15 maart is De Vallei afgesloten voor het doorgaande verkeer, want hier legt de gemeente nieuwe riolering aan.

Te koop bij het Informatiecentrum: De Groene Kaart! De Groene Kaart is een plattegrond van Rotterdam en omgeving met daarop wandel- en fietsroutes langs de groene gebieden.

Vergadering WOP Middelwatering 23 maart 2004 Op dinsdag om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering.

Vergadering WOP Schenkel 24 maart 2004 Op woensdag 24 maart 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Schenkel.

Uit de collegevergadering van 16 maart 2004 Op dinsdag 16 maart 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Bekendmaking 11 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 18 februari 2004 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 18 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, aanvragen invalideparkeerplaats en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 25 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 25 februari 2004 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Wet geluidhinder Verzoek vaststelling hogere grenswaarden ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan Middelwatering 2000

Bekendmaking 10 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

Bekendmaking 17 maart 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat in het derde en vierde kwartaal van 2003 de navolgende meldingen ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer zijn ontvangen.

---

info@capelle-ijssel.nl