Ingezonden persbericht


Persbericht

TRANSFLOW introduceert COSA 5.0

Vianen, 18 maart 2004 -- TRANSFLOW Nederland - toonaangevend op het gebied van Business Process Management, Logistiek en Records Management - introduceert een nieuwe versie van haar COSA productreeks: COSA 5.0. De suite is gebaseerd op een nieuw modelleringsconcept. Ook werknemers zonder noemenswaardige IT-kennis kunnen nu complexe bedrijfsprocessen modelleren en tot in detail aan de daadwerkelijke arbeidssituatie aanpassen. De nieuwe productsuite bestaat uit drie onderdelen: COSA Business Process Management, COSA DocumentManager en COSA ContentManager.

COSA BPM omvat naast de workflow-functionaliteit een real time managementinformatie-module. De diverse casemanagement-functionaliteiten die in vorige versies van COSA al afzonderlijk bestonden, zijn nu opgenomen in de nieuwe werklijst-manager.

COSA DocumentManager kan zowel als add-on op COSA BPM als onafhankelijk worden gebruikt. Het stelt gebruikers in staat om documenten te delen, te zoeken en te beheren in een beveiligde omgeving - via intranet, internet of extranet. Uitgebreide scan- en imaging-mogelijkheden zijn standaard.

COSA ContentManager tenslotte is gebaseerd op de DocumentManager, maar biedt extra functionaliteit voor full-text-retrieval, uitgebreide documentroutering en agendabeheer. Alle gebruikersinterfaces van COSA 5.0 zijn in Java ontwikkeld en de suite is daarmee volledig platformonafhankelijk.

Sybrand Jongejans, Managing Director van Transflow Nederland: "Met COSA beschikt de gebruiker over een flexibele en efficiënte tool voor elke fase van een bedrijfsproces. Versie 5.0 voldoet bovendien aan de recente standaarden binnen BPM en document management, zoals de ISO 15489-1 standaard voor records management. De digitale versie van een document krijgt hierdoor ook juridische status en staat gelijk aan het originele fysieke document. Daarnaast is het mogelijk om een digitale handtekening toe te voegen volgens de PKI-standaard."

Over TRANSFLOW Nederland B.V.
Als onderdeel van de internationale TRANSFLOW Groep realiseert de Nederlandse vestiging TRANSFLOW Nederland B.V. automatiseringsprojecten met haar gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Logistiek en Records Management. De COSA producten zijn sinds 1994 in Nederland geïmplementeerd bij toonaangevende klantorganisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie, waaronder Nationale Nederlanden, Van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom en het Ministerie van Defensie. De COSA producten worden ook als OEM-modules geleverd en ingezet binnen organisaties. De internationale TRANSFLOW Groep is met circa 300 medewerkers werkzaam in meerdere Europese landen en heeft ook actieve partners in andere werelddelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Keulen en daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Meer informatie: www.transflow.nl/ www.transflow.com.

Contact:
TRANSFLOW Nederland B.V.
Havenweg 24 A
4131 NM Vianen
Telefoon: 0347 - 324624
E-mail: vianen@transflow.com
Website: www.transflow.nl
www.transflow.com


---

Voor redactionele informatie: (ref: Pb0204)

Influx PR - Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: prinflux@cs.com, website: www.influx-pr.com