Gemeente Terneuzen

brief ministerie

Persbericht 18 maart 2004

Eerste paal sportcentrum Oude Vaart

De gemeenten Borsele en Terneuzen en de provincie Zeeland zullen vandaag in een speciale persbijeenkomst reageren op een brief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken over de tunnelveiligheid.

De gemeenten en de provincie ontvingen gisteren, 17 maart, een brief van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties over de hantering van de MAVIT-systematiek in het algemeen en de hantering van de opkomsttijden van hulpdiensten bij ongevallen in het bijzonder.

De brief is een reactie van het ministerie naar aanleiding van het overleg over hetzelfde onderwerp tussen de Commissaris van de Koningin, burgemeesters en de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en Verkeer en Waterstaat op 12 februari jongstleden.

De burgemeesters E.J. Gelok van de gemeenten Borsele en J.A.H. Lonink van de gemeente Terneuzen en drs. W.T. van Gelder, Commissaris van de Koningin van de provincie Zeeland zullen vanmiddag reageren. Zij doen dit om 13.45 uur, in het Provinciehuis na afloop van onderling overleg in een persbijeenkomst.

Noot aan de redactie:
Wij nodigen u uit om op deze persbijeenkomst aanwezig te zijn. De persconferentie vindt plaats in het provinciehuis van de provincie Zeeland (Abdijplein, Middelburg) om 13.45 uur. U kunt zich bij de receptie melden.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 455 523