Drempels weg


Wij zoeken ambassadeurs voor Noord-Holland

18-03-2004
Bron: Drempels Weg
Noord Holland is de laatste provincie die we bezoeken en wordt, als het aan ons ligt, de klap op de vuurpijl. We zoeken daarvoor goede ambassadeurs.

Binnenkort vertellen we je meer over deze regionale campagne. Op dit moment zijn we op zoek naar vier regionale, Noordhollandse, ambassadeurs:

internetgebruikers met een handicap (visueel, auditief, motorisch, verstandelijk)

die ruim een maand lang als regionaal ambassadeur van Drempels Weg actie willen voeren voor een beter toegankelijk internet.

Woon jij in de provincie Noord-Holland? Heb jij een handicap en ben je regelmatig op internet te vinden? Sterker nog: kan jij eigenlijk niet meer buiten internet? En vind jij dat internet een stuk toegankelijker mag worden? Meld je dan aan als regionaal ambassadeur voor de campagne Drempels Weg!
Wij zijn op zoek naar mensen met visuele, auditieve, lichamelijke of verstandelijke handicap. Je hoeft voor ons geen computerprogrammeur te zijn, wel zoeken wij mensen die in hun dagelijks leven de voordelen van internet hebben ontdekt.

Werkzaamheden
Wat je gaat doen? Je bezoekt bedrijven en instanties om ze te vragen of ze de website toegankelijk willen maken. Je gaat mensen met dezelfde handicap als jij leren om internet op te gaan. En je werkt een maand met ons samen aan het benaderen van de pers en andere instanties. In totaal nemen de werkzaamheden als regionaal ambassadeur van Drempels Weg ongeveer 1 à 2 dagen per week in beslag. Daarvoor krijg je intensieve begeleiding, zowel van de landelijke ambassadeurs van de campagne Drempels Weg als van professionele mediatrainers en internetspecialisten. Al je onkosten, zoals reiskosten, worden vergoed.

Meer informatie of aanmelding? Mail ons! Liever telefonisch contact? Bel dan Nathalie de Reede op 070-3629797. Reageer dus snel als je belangstelling hebt!