Ingezonden persbericht


Quintiq benoemt Paul van Daalen tot Vice-President Professional Services

Den Bosch, 18 maart 2004 - Softwareleverancier Quintiq in Den Bosch heeft Paul van Daalen benoemd tot Vice-President Professional Services. Van Daalen is in die functie wereldwijd verantwoordelijk voor implementaties en de coördinatie met alliance-partners. Quintiq is leverancier van geavanceerde software voor planning, scheduling en supply chain-optimalisatie.

Van Daalen beschikt over ruime managementervaring. Hij vervulde in het verleden verschillende leidinggevende functies bij diverse bedrijven. Zo was hij directeur bij Brinks Geldverwerking BV in Houten, districtsmanager bij energiemaatschappij PNEM en had hij leidinggevende functies in de metaalindustrie. Voordat hij bij Quintiq in dienst kwam, was Van Daalen actief als zelfstandig bedrijfsadviseur.

Van Daalen noemt als belangrijke redenen voor zijn overstap naar Quintiq de snelle groei van het bedrijf, die jaarlijks zo'n 100 procent is. "Dat leidt tot flinke uitdagingen, onder meer op het gebied van Professional Services. Sterke groei vraagt om voortdurende stroomlijning en ik kijk ernaar uit daaraan een bijdrage te leveren. Er liggen ambitieuze plannen om verder te groeien, vooral in Engeland en de Verenigde Staten. Om dat mogelijk te maken, is een stevige basis in de vorm van een hechte Professional Services-organisatie een voorwaarde."

###

Over Quintiq
Quintiq in Den Bosch ontwikkelt en levert software waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen en samenwerking met klanten kunnen optimaliseren. De geavanceerde planning-, scheduling- en supply chain-optimalisatiesoftware van Quintiq stelt bedrijven in staat om verschillende bedrijfsprocessen te integreren en zo hun rendement te vergroten.

Quintiq werd in 1997 opgericht en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 100 implementaties op zijn naam staan. Bekende klanten zijn onder meer Corus, Jan de Rijk Logistics, Ewals Cargo Care, DutchView, Alcoa, Riedel Drinks en KLM Catering Services. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.quintiq.com

# # #