RED BULL NEDERLAND B.V.

Lentekriebels?

de grote voorjaarsschoonmaak begint met carpe diem

De frisdrank die lichaam en geest reinigt

Met de frisdranken van Carpe Diem bereid je je op een gezonde en natuurlijke manier voor op de zomer. Na een lange en koude winter willen we immers allemaal mooi en stralend voor de dag komen. De warme, verhullende kleding verruilen voor onthullende zomerse kledij. Maar vooral: weg met die grauwe teint, we willen stralen!

Vroeger was het heel normaal om in het voorjaar je hele huis ondersteboven te keren voor de grote schoonmaak. In die periode was het straatbeeld gevuld met huisvrouwen die ijverig de mattenklopper ter hand namen, de was ophingen en hun straatje veegden.

Een beeld dat we nu nog nauwelijks zien. Tegenwoordig hebben we een werkster of een partner die meehelpt in het huishouden. Immers, het aantal tweeverdieners is inmiddels groter dan het aantal huishoudens waarvan er één partner werkt. En omdat een goed gevuld privéleven net zo belangrijk is als werken, blijft er weinig tijd over. Dat betekent ook steeds minder tijd voor de reiniging van eigen lichaam en geest...

Het kan dan ook geen kwaad terug te kijken naar die voorjaarsschoonmaak van weleer. Het stond namelijk in zekere zin ook symbool voor het legen van je hoofd.
En dat is precies waaraan we vandaag de dag meer en meer belang hechten. Even je gedachten op nul, met een schone lei beginnen. En proberen we dat niet nog steeds in het voorjaar? We willen ons weer fit voelen en die grauwe winterse huidskleur moet snel worden weggewerkt. Het zomerseizoen komt er aan en dan willen we er stralend uitzien.

Met Carpe Diem neem je dat noodzakelijke moment voor jezelf. Inmiddels mag bekend worden verondersteld dat Carpe Diem drie natuurlijke en gezonde frisdranken op de markt heeft gebracht. Maar weet je ook echt dat en hoe ze werken? Carpe Diem Kombucha en Carpe Diem Kefir geven lichaam en geest de reiniging die het nodig heeft. Carpe Diem Kombucha heeft een harmoniserend effect op de stofwisseling en de darmflora. Het ondersteunt de weerstand van het lichaam en zuivert en verfrist lichaam en geest. En dat heeft een zichtbaar positief effect op je haar, je huid en je nagels. Het is niet voor niets dat Kombucha de naam 'beauty-elixer' heeft. Carpe Diem Kefir wordt ook wel de bron van eeuwige jeugd genoemd. Deze frisdrank zit namelijk bomvol met antioxidanten en vitamine C. Het verhoogt je weerstand en werkt ontslakkend en dus zuiverend.

Carpe Diem is een lentewind die door je lichaam en geest waait! Je voelt je goed en gezond. Fit en vol energie. Op een natuurlijke manier. Het bevat namelijk geen chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen. Regelmatig gebruik van Carpe Diem Kombucha en Kefir heeft een blijvend effect. En dat is te merken en te zien: van binnen, maar ook van buiten.

Dus start vandaag nog met de grote voorjaarsschoonmaak van jouw lichaam en geest met Carpe Diem. Want schoonheid komt van binnen uit. Zo ga jij een stralende zomer tegemoet.

Beeldmateriaal en aanvullende informatie kunt u gratis downloaden via onze website http://viainfo.com:8080, password: 'carpediem-nieuw'. Voor meer informatie of kennismaking met de producten van Carpe Diem: Muriël Dalmulder, e-mail: muriel.dalmulder@stockvital.com. Tel.:
030-2209930, Fax: 030-2209931, Mobiel: 06-53722557. www.carpediem.com

18 mrt 04 13:35