Ingezonden persbericht


GMAC maakt droom van gloednieuwe bolide waar

Autofinanciering in de showroom goed geregeld

Breda, 18 maart 2004 - Meer dan 480.000 Nederlanders vervulden afgelopen jaar hun droom met de aanschaf van een nieuwe bolide. Ruim 75 procent van deze nieuwe auto s is gefinancierd met geleend geld. De autokoper kan met verschillende kredietverstrekkers in zee gaan zoals de bank en diverse financieringsmaatschappijen. Ook de meeste automerken beschikken over een eigen financieringsmaatschappij. GMAC Financial Services, de financieringsmaatschappij van General Motors, signaleert een stijging in het aantal financieringen. Nederlanders ontdekken dan ook de voordelen die deze kredietverstrekker ten opzichte van de bank biedt.


- One-stop-shop: Het kopen van een auto en het regelen van de financiering kan een flink beslag op de tijd leggen. Wanneer de autokoper voor een lening bij een autofinancieringsmaatschappij kiest, kan hij de aanschaf van de auto en de financiering daarvan op één plaats regelen, namelijk ín de showroom. Nóg een afspraak bij een financiële instelling is overbodig. En dat bespaart tijd.


- Financieringsadvies op maat: In de oriëntatiefase van het kopen van een auto is internet een uitstekend vertrekpunt. Op www.gmacfs.nl krijgt de consument inzicht in de financieringsmogelijkheden en zijn persoonlijke bestedingsruimte. In de showroom voorziet de financieringsspecialist de autokoper vervolgens van alle benodigde informatie voor een verantwoorde keuze, zoals de verschillende financieringsvormen, aflossingstermijnen en verzekeringen. En wanneer de consument voor een financiering van GMAC kiest, weet hij binnen 75 minuten of zijn financieringsaanvraag wordt goedgekeurd. De kans op impulsaankopen sluit GMAC uit door een onbeperkte bedenkperiode. Dit houdt in dat zolang de auto niet geleverd is, de autokoper de financiering niet aan hoeft te gaan.


- Aantrekkelijke aanbiedingen en acties: Autofinancieringsmaatschappijen kunnen zelfs vóór de lancering van nieuwe automodellen aantrekkelijke financieringen aanbieden. Ook voeren de maatschappijen regelmatig acties met aantrekkelijke voorwaarden. Het inruilen van de auto aan het einde van de contractperiode voor een nieuw model behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor kan de consument altijd in het nieuwste type rondrijden!

Einde bericht-